Circulaire keukenvervanging in diverse wooncomplexen in Veenendaal

Vanaf de tweede helft van 2022 tot en met het eerste kwartaal van 2023 worden er ca. 100 keukens vervangen voor nieuwe Bruynzeel keukens in diverse wooncomplexen in Veenendaal. In opdracht van Veenvesters hebben we samen met Hegeman Bouw Partners de circulaire keukenvervanging gerealiseerd.

Referentieproject Gele Rijderspad circulair

Op diverse locaties in Veenendaal zijn oude keukens gedemonteerd. Het oude keukenblok werd afgevoerd en klaargemaakt voor recycling. Dit houdt in dat onderdelen van de oude keuken worden verwerkt tot nuttige grondstoffen die opnieuw gebruikt kunnen worden. De verschillende materialen worden gescheiden en gesorteerd. Zo kan de spaanplaat bijvoorbeeld vermalen en verwerkt worden tot grondstof in nieuwe keukens. Met dit project dragen we met elkaar bij aan een beter milieu.  

Circulair keukenproces Bruynzeel Keukens projectkeukens

De bewoners hebben voorafgaand de mogelijkheid gekregen om de kleur van de keuken te bepalen aan de hand van een vooraf samengesteld projectassortiment. Daarnaast konden eventuele aanvullende wensen extra opgenomen worden. Hierbij denkend aan bijvoorbeeld een korflade, verlengd aanrechtblad, extra boven- en onderkasten. Daarbij zijn alle keukens kosteloos voorzien van een perilex aansluiting zodat bewoners elektrisch kunnen koken en geen gebruik meer hoeven te maken van gas. Niet alleen bij het proces wordt vanuit een duurzame gedachten gehandeld, ook bij het daadwerkelijke gebruik staat het belang van het milieu voorop.  

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?