Referenties

De keuken die werkt. Een passende keuken voor iedere doelgroep. 

Met onze jarenlange ervaring begrijpen we als geen ander wat de behoeften van u en uw doelgroep zijn. Toch kan niemand beter uitleggen hoe een samenwerking met Bruynzeel Keukens verloopt dan onze klanten zelf. Op deze pagina vindt u een greep uit onze projecten op het gebied van huur- en koopwoningen. 

Filteren op segment: Filteren op segment
Bruynzeel Keukens in vernieuwde showroom Aalberts Bouw

Bruynzeel Keukens in vernieuwde showroom Aalberts Bouw

Bergen op Zoom – mei 2020: Aalberts Bouw gaat de samenwerking aan met Bruynzeel Keukens. Onlangs opende Aalberts haar compleet vernieuwde showroom, waar kopers van een nieuwbouwwoning terecht kunnen met al hun woonwensen. En dit is niet zomaar een showroom: je kijkt je ogen uit in de verbouwde, eeuwenoude boerderij boordevol wooninspiratie. 

Van Wijnen Regio West

Van Wijnen Regio West

Het samen beter maken voor de klant. Dat is een van de redenen waarom de tak projectontwikkeling van Van Wijnen de samenwerking met Bruynzeel Keukens aan ging. En dat werkt tot op de dag van vandaag heel goed.

Het Woonlab

Het Woonlab

Het Woonlab begeleidt kopers om alles voor je nieuwe huis te kiezen en te kopen. Bij verschillende bedrijven shoppen is dus nergens meer voor nodig! Het Woonlab heeft alles onder één dak samengebracht in het pand van Bruynzeel Keukens in Barendrecht. Daar bieden de geselecteerde leveranciers, waaronder Bruynzeel keukens,  gegarandeerde kwaliteit.

De Warehouse

De Warehouse

In november 2017 opende Bruynzeel Keukens samen met Era Contour en overige partners De Warehouse. Een industrieel pakhuis, in de Rotterdamse Schiehaven, vol wooninspiratie en materiaalkeuzes. Als koper van een nieuwbouwwoning vind je hier alles voor het inrichten van je nieuwe woning onder één dak. Ook een ruim assortiment Bruynzeel Keukens. Je moet zoveel keuzes maken. Dat is soms best lastig. Maar met onze deskundige adviseurs wordt kiezen een feestje!

Homestudios

Homestudios

Een plaats waar je inspiratie op kan doen voor een nieuwe woning en waar je, na aankoop, je huis volledig in kan richten? Van badkamer tot meubels en van tegels tot uitbouw? Die plaats bestaat sinds eind mei! Samen met BAM en andere partners opende Bruynzeel Keukens Homestudios.   

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?