preload

Referenties

De keuken die werkt. Een passende keuken voor iedere doelgroep. 

Met onze jarenlange ervaring begrijpen we als geen ander wat de behoeften van u en uw doelgroep zijn. Toch kan niemand beter uitleggen hoe een samenwerking met Bruynzeel Keukens verloopt dan onze klanten zelf. Op deze pagina vindt u een greep uit onze projecten op het gebied van huur- en koopwoningen. 

Een Bruynzeel keuken in een wel heel bijzondere woning

Een Bruynzeel keuken in een wel heel bijzondere woning

Op 30 april 2021 was het zover: de officiële overdracht voor project Milestone. Een bijzondere, volledig 3D geprinte, woning in Eindhoven. De woning is van alle gemakken voorzien en koken doet men in een functionele en stijlvolle Bruynzeel keuken. De eerste bewoners van deze bijzondere woning zijn Elize en Harrie: zij huren de woning voor het eerste halfjaar. 

Bruynzeel Keukens en Bot Bouw: 500 keukens voor 500 studentenwoningen

Bruynzeel Keukens en Bot Bouw: 500 keukens voor 500 studentenwoningen

Sinds 2015 werkt Bot Bouw samen met Bruynzeel Keukens als projectleverancier. Begin 2021 leverden zij de Poeldijkstraat in Amsterdam op. Een bijzonder project met maar liefst 500 studentenwoningen. Niels Appelman en Johan Kuin, uitvoerder en projectleider bij Bot Bouw, vertellen hoe zij de samenwerking met Bruynzeel Keukens hebben ervaren. 

Pionieren op het gebied van duurzaamheid: Mitros doet het!

Pionieren op het gebied van duurzaamheid: Mitros doet het!

Met ruim 28.000 woningen in de steden Utrecht en Nieuwegein is Mitros de grootste woningcorporatie in de regio. Niet alleen streeft Mitros het na om goed wonen mogelijk te maken voor mensen met een laag inkomen. Als grote speler op de woningmarkt onderzoeken ze continu hoe ze goede dienstverlening, betaalbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit van woningen kunnen verbeteren. Ook op het gebied van duurzaamheid is Mitros een pionier. 

Portaal en Bruynzeel Keukens: samen duurzame ambities nastreven

Portaal en Bruynzeel Keukens: samen duurzame ambities nastreven

Woningcorporatie Portaal werkt aan goed en betaalbaar wonen en biedt onderdak aan ruim 50.000 huishoudens in de regio’s Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Utrecht en Leiden. Onlangs realiseerde Portaal de renovatie van de Agaatflat in Leiden. Maar liefst 226 woningen werden gerenoveerd, waarbij de keukens circulair werden verwerkt door Bruynzeel Keukens. We spraken met Marnette Vroegop, projectmanager bij Portaal, over dit indrukwekkende project. 

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?