Rode Dorp: 172 Bruynzeel keukens in vernieuwde eengezinswoningen

Woonforte heeft de eerste eengezinswoningen opgeleverd van het project Rode Dorp in Alphen aan den Rijn. In totaal worden er 172 woningen deels gesloopt en opnieuw opgebouwd door TBI-onderneming ERA Contour, waarbij wij de huurwoningen voorzien van een Bruynzeel keuken. 

Rode Dorp Referentieproject

De oude en gedateerde woningen in de wijk Rode Dorp maken plaats voor volledig vernieuwde eengezinswoningen. Vandaar dat er een plan is gemaakt om deze wijk volledig in een nieuw jasje te steken. De sloop- en nieuwbouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door ERA Contour en zijn in oktober 2020 gestart, waarbij we nu de eerste resultaten kunnen zien. Het project zal in totaal 5 jaar duren, waarbij in drie fases nieuwbouw-eengezinswoningen worden opgeleverd. De huidige huurders van woningen met een vast huurcontract krijgen de kans om terug te keren naar hun ‘oude’ nieuwe woning of andere woning in de wijk. De eerste opgeleverde eengezinswoningen zijn al gereed en voorzien van een prachtige functionele Bruynzeel keuken. 

Rode Dorp Referentieproject 2

Zowel de huidige als de nieuwe huurders kregen de mogelijkheid om hun eigen keuken samen te stellen aan de hand van een huurderskeuzeformulier. Deze keuzeopties zijn samen met betrokkenen samengesteld om zo in iedere huurwoning een Bruynzeel keuken te plaatsen die voldoet aan de wensen en behoeften binnen het project, maar ook van de huurders zelf. De huurders konden naast de opstelling van de keuken ook zelf kiezen welke font-en plintkleur, grepen en werkblad de keuken van voorzien wordt. In totaal worden er 172 keukens geplaatst met voor iedere huurder een unieke en functionele keuken.

Rode Dorp Referentieproject Bruynzeel Keukens

We kijken met trots terug op dit mooie project en de samenwerking met Woonforte en ERA Contour. Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze accountmanagers in uw regio of bekijk onze andere referentieprojecten voor meer informatie. 

Neem vrijblijvend contact op 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?