preload

Goede doelen en initiatieven

Met onze sterke visie op innovatie, duurzaamheid en maatschappelijk belang, willen we als Bruynzeel Keukens bijdragen en meehelpen aan het ontwikkelen en ondersteunen van diverse vernieuwende initiatieven. 

Team Casa

Team Casa

Studententeam Team CASA bouwt samen met woningcorporatie Woonbedrijf en bouwbedrijf Hurks drie volledig duurzame huurwoningen. Deze woningen verrijzen in de Helmondse wijk Brainport Smart District dat met de nieuwste inzichten en technieken de slimste wijk ter wereld moet worden. Team CASA (Comfortable, Affordable, Sustainable, Alternative) een studententeam aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), werkt sinds 2016 aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving.

Reduceren CO2 uitstoot

Reduceren CO2 uitstoot

Om bij te dragen aan de oplossingen voor het klimaatprobleem, reduceren we onze CO2-uitstoot en compenseren we onze onvermijdelijke CO2-uitstoot in klimaatvriendelijke projecten.  Het mooiste zou zijn als we volledig op eigen kracht CO2-neutraal kunnen, tot die tijd compenseren we onze onvermijdelijke CO2-uitstoot.

TruStone Initiatief

TruStone Initiatief

DKG Groep, het moederbedrijf van Bruynzeel Keukens, is de 28e deelnemer aan IMVO-convenant natuursteen. Daarmee zijn wij de veertiende Nederlandse deelnemer aan het TruStone Initiatief. Hierin werken de Nederlandse en Vlaamse natuursteensector en overheid samen met NGO’s en vakbonden om een meer verantwoorde productie en inkoop van natuursteen te realiseren. Dit moet bijdragen aan verbetering van milieu- en arbeidsomstandigheden in de hele keten. 

Ronald McDonald Kinderfonds

Ronald McDonald Kinderfonds

De keuken is het hart van het huishouden, maar wat als dat huishouden zich tijdelijk verplaatst omdat je kind ernstig ziek is? Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een thuis aan gezinnen om dicht in de buurt te kunnen zijn van hun zieke kind, broertje of zusje.

Stichting Gered Gereedschap

Stichting Gered Gereedschap

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijk speerpunt binnen Bruynzeel Keukens en ons moederbedrijf DKG. Niet alleen kijken we hoe we op een duurzame en verantwoorde wijze processen kunnen inrichten en onze producten samen kunnen stellen, maar juist ook wat we daar buiten allemaal nog kunnen doen. We zijn er van overtuigd dat het vinden van gelijkgestemden hierin belangrijk is. Alleen kunnen we veel, maar samen nog veel meer. Jongeneel is een samenwerkingspartij waar we al jarenlang een duurzame relatie mee hebben én beiden zetten we ons breed in voor een betere wereld. Samen met hen gaan we ons het komend jaar dan ook inzetten voor Stichting Gered Gereedschap.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?