Homepage zakelijk huur

Bestelportaal

Eenvoudig en direct online ontwerpen en bestellen

Lees meer ›
Bestelportaal online bestellen

Referenties

Een keuken met oog voor de doelgroep voor ieder project

Bekijk onze referenties ›
Referentieproject Wulpdal recreatiewoningen

125 jaar Bruynzeel

Het keukenvraagstuk blijft veranderen, het antwoord is al 125 jaar hetzelfde

Ontdek meer ›
Zakelijk keuken project sociale huur

Keukens voor huurwoningen

Ben je als ontwikkelaar of woningcorporatie op zoek naar een betaalbare keuken die voldoet aan de wensen van jouw huurders? Uit onze brede keukencollectie stellen we een goed assortiment samen waarbij indien gewenst ook de huurder zélf inspraak heeft over de keuze. Eén van onze accountmanagers vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Vind een accountmanager    Bekijk de mogelijkheden

projectkeukens voor huurwoningen

 

Referentieprojecten

Een passende keuken voor iedere doelgroep 
Met onze jarenlange ervaring begrijpen we als geen ander wat de keukenbehoeften zijn binnen verschillende doelgroepen. Toch kan niemand beter uitleggen hoe een samenwerking met Bruynzeel Keukens verloopt dan onze klanten zelf. Op deze pagina vind je een greep uit onze projecten voor verschillende segmenten zoals huurwoningen, studentenhuisvesting en zorgwoningen.

Bekijk de projecten   

Het circulaire keukenproces

De reststof van het ene product is de grondstof voor een nieuw product. Bij renovatieprojecten halen we de oude keukens weg. De onderdelen hiervan worden gesorteerd en vervolgens vermalen en wederom gebruikt als grondstof voor een nieuwe keuken. Zo zijn we samen met onze partners op weg naar een volledig circulaire economie.

Lees meer

Voordelen voor jou en jouw huurders

✔ Vaste afspraken vooraf
✔ Communicatie met huurders wordt verzorgd
✔ Professionele begeleiding door huurwoningspecialisten
✔ Keuzemogelijkheden huurder
✔ Begeleiding en oplevering in overleg
✔ Standaard 10 jaar garantie

Onze huurderskeuzemedewerkers staan altijd paraat om in een vestiging of op locatie naar keuze individuele afspraken te maken of projectdagen te organiseren om mogelijke vragen te beantwoorden. Zelfs tot na de montage. Want onze service gaat ook dan gewoon verder. Zo hoeft u zich daar niet druk over te maken.

Onze diensten

Service & gemak

We werken niet alleen met veel inspiratie aan meer gebruiksgemak als het om een projectkeukens gaat. Ook het samenstellen, bestellen en monteren van de keuken maken we zo eenvoudig mogelijk. De keuken de werkt noemen we dat. Binnen de huurwoningen projectmarkt zijn accountmanagers hét aanspreekpunt. Ontdek alle mogelijkheden.

Kom in contact

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?