Voor huurders

Direct een extra keukenkast bestellen?

Bezoek de webwinkel ›
bruynzeel keukens webwinkel

Montagehandleidingen

Wil je zelf een onderdeel vervangen? Is het tijd om de scharnieren opnieuw af te stellen? Of heb je een extra onderdeel gekocht in de Bruynzeel webwinkel dat je graag wilt monteren? Bekijk onze montagehandleidingen online voor een gemakkelijke montage.

Bekijk de montagehandleidingen

Onderhoud, gebruik en schoonmaaktips

Graag geven we je praktische tips, waardoor jouw keuken nog langer mooi blijft. Hieronder delen we kort de belangrijkste tips.

 • Verwijder beschermfolie direct na montage. 
 • Gebruik voor het schoonmaken van de keukenonderdelen een mild, in water verdund, bij voorkeur ecologisch huishoudschoonmaakmiddel of een keukenreiniger. 
 • Test voor het schoonmaken altijd eerst op een niet zichtbare plaats van de keuken, zo weet je zeker dat het middel dat je gebruikt goed is.
 • Gebruik een schone, zachte, niet pluizende, licht vochtige doek. 
 • Gebruik géén schuurmiddel, agressieve of industriële schoonmaakmiddelen, meubelpolish of boenwas, sanitairreinigers, schuursponsjes, of staalwol en vooral géén stoomreinigers.
 • Laat géén vochtige doek of dweil langere tijd op de kastbodems- of planken liggen. Zorg ervoor dat er géén water in de naden kan trekken. 
 • Maak de keukenelementen met een zachte, schone doek droog na het schoonmaken. 
 • Voorkom overmatige vochtigheid en dampvorming door apparaten zoals waterkokers en koffiezetapparaten onder hangkasten en wandplanken of door een openstaande vaatwasser of oven. 
 • Gebruik de afzuigkap tijdens het koken.
 • Plaats nooit hete pannen of voorwerpen direct op het blad, gebruik hiervoor onderleggers. 
 • Snijd etenswaren nooit direct op het werkblad, gebruik altijd een snijplank. 

Wil je meer weten over het onderhoud van een specifiek keukenonderdeel? Download dan onze handige brochure "Onderhoud, gebruik en schoonmaaktips" voor uitgebreide informatie per keukenonderdeel. We hebben deze beschikbaar in 3 talen.

Download de onderhoudsbrochure in het Nederlands!

Download de onderhoudsbrochure in het Engels!

Download de onderhoudsbrochure in het Arabisch! 

 

Klantenservice & garantie

Als je een vraag of opmerking hebt over je keuken, kun je dit melden via bijgaande online service-en garantieformulier. Na ontvangst van de aanvraag nemen we binnen 5 werkdagen contact op. Vergeet niet je ordernummer hierbij in te vullen. Dit ordernummer kun je vinden op de sticker in het gootsteenkastje.

Service & garantie

Contact

Contact opnemen met Bruynzeel Keukens

Heeft u een vraag, opmerking of wellicht een klacht? Vul dan het contactformulier in. Eén van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om u verder op weg te helpen.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?