Zakelijk | Koop | Diensten | Wat wij doen voor de kopers (2023)

Wat wij doen voor de kopers

Elk project heeft zijn specifieke keukenvraagstuk en elke doelgroep heeft een andere keukenoplossing nodig. Bruynzeel Keukens inventariseert alle projectwensen, voorkeuren en kostenramingen. We laten ons assortiment zien en vertellen alles over onze diensten, zodat je weet wat de mogelijkheden en eventuele extra opties zijn. Alles van het ontwerp van de keuken, tot de levering en montage kunnen wij regelen. Dan kun jij jouw plannen uitvoeren zoals je dat wilt.

koopwoning kopers start verkoop

Start
verkoop

Bruynzeel Keukens is aanwezig bij de start van de verkoop. Hier informeren we de toekomstige kopers over de keukenruimte en welke keuken-mogelijkheden hiervoor zijn.

kopersavond Bruynzeel Keukens

Informatieavond
in de winkel

Wij bieden de mogelijkheid om in onze winkels een kopers-avond te organiseren. Wij regelen een hapje en drankje. 

Koopwoningprojecten gesprek met koper

Contact
met koper

Wij nemen contact met de koper op om een afspraak te plannen in onze winkel.

Keukens voor koopwoningen keukeninspiratie

Keukeninspiratie

Thuis kan de koper volop keukeninspiratie opdoen. Bruynzeel Keukens heeft daar makkelijke online tools voor, zoals de Moodboardmaker en de Keukenplanner. Ook biedt de website tal van keukenfoto's, model- en kleurenoverzichten en kunnen ze binnenkijken bij verschillende tevreden klanten.

Ontspannen kiezen zonder onderhandelen

Bruynzeel Keukens is transparant t.a.v. de prijzen, de koper ontvangt direct de juiste prijs. Daarnaast zijn we op de hoogte van de mogelijkheden binnen het project.

Bezoek Bruynzeel Keukens showroom-winkel

bruynzeel keukens gaat aan de slag

Bruynzeel Keukens
gaat aan de slag

Bruynzeel Keukens heeft direct contact met de aannemer, de koper hoeft zelf zijn tekeningen niet naar de aannemer te sturen.  

koopwoningprojecten diensten inmeten bouw

Inmeten op de bouw

Tijdens de kijkdagen op de bouw kan de koper voor het eerst kennismaken met de nieuwe woning, een mooi moment. Hier komt veel op de koper af, de ruimtes inmeten en ramen inmeten voor de raamdecoratie. Gelukkig geldt dit niet voor de keuken, dit stemt de projectleider van Bruynzeel Keukens namelijk af met de aannemer. 

Bruynzeel Keukens checkgesprek koopwoningen

Checkgesprek

In verband met het leidingwerk, moet de aannemer voor hij kan beginnen, tijdig weten welke opstelling de koper wenst. Omdat de keuzes vaak in een vroeg stadium gemaakt moeten worden heeft de koper bij Bruynzeel Keukens de mogelijkheid om tot 4 maanden voor levering wijzigingen door te voeren die geen betrekking hebben op het leidingwerk.

Levering, montage en oplevering

Bruynzeel Keukens houdt de planning scherp in de gaten, zodat de keuken tijdig geleverd en gemonteerd wordt. Wij leveren de keuken persoonlijk op aan de koper. Bruynzeel Keukens zorgt voor het afvoeren van het afval. 

Bruynzeel keukens koopwoningen levering montage oplevering

 

 

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?