Waarom Bruynzeel Keukens

Meer dan 80 jaar ervaring

Van een compacte keuken voor een klein stadsappartement tot eiland-opstelling in een groot vrijstaand huis. Er is altijd wel een Bruynzeel keuken die binnen een woning in uw nieuwbouwproject past. Als projectleverancier van miljoenen keukens in Nederland snappen we de behoefte van de koper en begrijpen we wat u van ons nodig heeft. Als verlengstuk van het project ontvangen we particuliere kopers gastvrij in één van onze vestigingen. Als opdrachtgever heeft u daarbij één vast aanspreekpunt die u van alle ontwikkelingen op de hoogte houdt. De rest regelen wij voor u.

Onze historie

80 jaar ervaring in keukenprojecten woningbouw

 

Bruynzeel Keukens eigen keukenfabriek

 

Kwaliteitskeukens van eigen bodem

Bruynzeel keukens worden geproduceerd in onze eigen keukenfabriek in Bergen op Zoom. Al sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw zijn we hier gevestigd. Inmiddels beslaat de volledig geautomatiseerde fabriek maar liefst 56.000 m2. De bijna 300 enthousiaste medewerkers in onze fabriek dragen dagelijks zorg voor de kwaliteit en uitstraling van de keukenkasten die straks zijn terug te vinden in keukenruimtes van uw kopers. In een gemiddelde werkweek produceren zij zo’n 2.500 keukens.

Landelijke dekking

Er is altijd een Bruynzeel winkel in de buurt. Naast de fabriek en het kantoor in Bergen op Zoom, beschikken wij over een landelijk netwerk van eigen winkels waar we uw kopers gastvrij kunnen ontvangen. 

Vind een winkel

Bruynzeel Keukens winkels door heel het land

 

keuken duurzaam co2-neutraal geproduceerd

 

Duurzaam geproduceerd

We vinden het niet alleen belangrijk dat de keuken helemaal past bij de kopers, maar zien het ook als onze taak om deze keuken op een verantwoorde manier te produceren. Binnen Bruynzeel Keukens maken we bewuste keuzes als het gaat om de herkomst van materialen en gaat een groot deel van ons houtafval terug naar de spaanplaatleverancier. Deze maakt van ons afval nieuw spaanplaat, waar wij weer nieuwe keukens van maken. Ons productieproces is zelfs volledig CO2-neutraal!  Bent u benieuwd wat Bruynzeel Keukens nog meer doet op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

Meer over MVO

Altijd een slimme, functionele keuken

Een slimme keuken is een keuken waarbij over alles is nagedacht, waarin je lekker werkt omdat alles klopt. Piet Zwart ontwikkelde in 1937 de eerste slimme, functionele Bruynzeel keuken. En dat doen we nog steeds. Daarom hanteren we bij Bruynzeel Keukens de volgende uitgangspunten:

1. Basiskeuzes. 
2. Keukenontwerp volgens de 5 keukenzones.
3. Opbergen van goederen op de juiste plaats.
4. Goede bereikbaarheid van kasten en de inhoud ervan.
5. De ideale, persoonlijke werkhoogte.
6. Bergruimte afgestemd op individuele wensen.
7. Optimaal organiseren van lades en kasten.

Wat is een slimme keuken?

de keuken die werkt

 

dienstverlening voor koopwoning keukens

 

Dienstverlening voor u
en uw kopers

Bruynzeel Keukens maakt het leven in en om de keuken zo gemakkelijk mogelijk, voor zoveel mogelijk mensen. Dat betekent dat we niet alleen de keuken zo ontwerpen, maar ook het keukenproces op die manier inrichten. Daarom hebben we gedurende de gehele klantreis diverse diensten die het voor u en uw koper makkelijker maken. 

Diensten voor u  Diensten voor uw koper

Premium keukens van next125

Ook voor projecten in het hoge segment bent u bij Bruynzeel Keukens aan het goede adres. Naast ons eigen merk bieden wij ook het merk next125 aan. Dit Duitse, premium keukenmerk staat niet alleen bekend om het stijlvolle design, maar staat ook voor authenticiteit, exclusiviteit en duurzaamheid.

Bekijk next125

Bruynzeel Premium Keukens koopwoningen next125

 

een zorgeloos keukenproject koopwoningen

Een zorgeloos project

■ Meer dan 80 jaar ervaring met keukens én projecten 
■ 100% Nederlands fabricaat 
■ 10 jaar fabrieksgarantie 
■ Duurzaam geproduceerd
■ Voor iedere doelgroep 
■ Ontspannen kiezen 
■ Direct de juiste prijs
■ Zonder onderhandelen
■ Geen aanbetaling
■ CBW-erkend

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?