Zakelijk | Koop | Homepage (2023)

Uw partner in koopprojecten

Een oplossing voor ieder keukenvraagstuk

Lees meer ›
koopproces

Keukens voor koopwoningen

Van een compacte keuken voor een klein stadsappartement tot eiland-opstelling in een groot vrijstaand huis. Er is altijd wel een Bruynzeel keuken die binnen een woning in uw nieuwbouwproject past. Als projectleverancier van miljoenen keukens in Nederland snappen we de behoefte van de koper en begrijpen we wat u van ons nodig heeft. Als verlengstuk van het project ontvangen we particuliere kopers gastvrij in een van onze vestigingen. Als opdrachtgever heeft u daarbij een vast aanspreekpunt die u van alle ontwikkelingen op de hoogte houdt. De rest regelen wij voor u.

Vind een accountmanager     Bekijk de mogelijkheden

Keukens voor koopwoningen nieuwbouwprojecten

 

Referentieprojecten koopwoningen

Een passende keuken voor ieder vastgoedproject
Met meer dan 80 jaar ervaring binnen de woningbouw, begrijpen we als geen ander wat de keukenbehoeften zijn van verschillende regio's en doelgroepen. Maar wie kan beter vertellen hoe een samenwerking met Bruynzeel Keukens verloopt dan onze klanten zelf? Bekijk hier welke bedrijven u voor gingen en een functionele Bruynzeel keuken opnamen in hun nieuwbouwprojecten.

Onze referentieprojecten

Alles voor u geregeld

Een slimme keuken is een keuken waarbij over alles is nagedacht, waarin je lekker werkt omdat alles klopt. Piet Zwart ontwikkelde in 1937 de eerste slimme, functionele Bruynzeel keuken en dat doen we nog steeds. En niet alleen als het gaat om de keuken zelf. Ook als het gaat om het proces ernaar toe, doen we er alles aan om het lekker te laten werken.

Wat wij voor jou doen    Wat wij doen voor kopers

MVO

We vinden het niet alleen belangrijk dat de keuken helemaal past bij de kopers, maar zien het ook als onze taak om deze keuken op een verantwoorde manier te produceren. Binnen Bruynzeel Keukens maken we bewuste keuzes als het gaat om de herkomst van materialen en gaat een groot deel van ons houtafval terug naar de spaanplaatleverancier. Deze maakt van ons afval nieuw spaanplaat, waar wij weer nieuwe keukens van maken. Ons productieproces is zelfs volledig CO2-neutraal. Bent u benieuwd wat Bruynzeel Keukens nog meer doet op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

We vertellen je graag meer

Kwaliteitskeukens van eigen bodem

Bruynzeel keukens worden geproduceerd in onze keukenfabriek in Bergen op Zoom. Als sinds de jaren '60 van de vorige eeuw zijn we hier gevestigd. Inmiddels beslaat de volledig geautomatiseerde fabriek maar liefst 56.000m2. De bijna 300 enthousiaste medewerkers in onze fabriek dragen dagelijks zorg voor de kwaliteit en uitstraling van de keukenkasten die straks zijn terug te vinden in keukenruimtes van uw kopers.

Bekijk onze keukens

Voor de kopers

✔ Landelijke dekking verkooppunten 
✔ Aanwezigheid bij start verkoop
✔ Organiseren van kopers-avonden in eigen winkels
✔ Projectleider per project voor afstemming
✔ Marketingmiddelen op doelgroep afgestemd
✔ Standaard 10 jaar garantie op keukenkasten

In 5 stappen

naar de keuken die werkt

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?