Zakelijk | Koop | Diensten | Marketingondersteuning (2023)

Marketingondersteuning

Voor de verkoop

De keuken is voor de klant een belangrijk onderdeel van de aankoop van een woning. Dat bleek ook uit uitgebreid klantonderzoek dat wij hebben gedaan. Daarom vinden wij het belangrijk om bij de start verkoop aanwezig te zijn. Wij helpen de potentiële kopers graag om hun persoonlijke keukenvraagstuk op te lossen. Zij kunnen al hun vragen stellen en krijgen alvast een voorproefje van hoe een functionele en mooie keuken eruit kan zien. Onze leaflets gebruiken we om de basiskeuken te presenteren. Is er geen stelpost, dan doen wij een voorstel voor een keukenindeling. Alle voorstellen zijn afgeprijsd en volledig transparant!

Bruynzeel keukens koopwoningen marketingondersteuning

 

kopersavond koopwoningen Bruynzeel

 

Keukenvoorstel op maat

Is een woning eenmaal gekocht, dan maken wij een uitgebreide presentatie van het keukenvoorstel. Dat keukenvoorstel moet aansluiten bij de uiteindelijke doelgroep van het project. Elke klant heeft een persoonlijk keukenvraagstuk, zijn eigen eisen en wensen. Maar leeftijd en gezinssamenstelling bijvoorbeeld bepalen voor een groot deel de uiteindelijke uitvoering van de keuken. Een senior wil de apparatuur misschien liever op hoogte hebben. Een gezin wil vooral veel opbergruimte. Daarom stemmen wij ons voorstel af op de doelgroep en presenteren dit in een uitgebreid kopersboekje. We zorgen ervoor dat dit de vorm en sfeer van dit boekje aansluiten bij het project. Zo weten de klanten precies wat de mogelijkheden zijn, al voordat ze onze winkel bezoeken.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?