BIM

Als eerste in de keukenbranche is het bij Bruynzeel Keukens nu mogelijk om uw keukentekeningen te ontvangen als BIM-bestanden. Hiermee is alles voor u in een overzicht inzichtelijk, worden faalkosten aanzienlijk verminderd en kosten gereduceerd.

We snappen als geen ander dat we slechts een klein onderdeel in de hele keten zijn en dat onze werkzaamheden nauwkeurig afgestemd moeten worden met andere partijen. Om toch zo efficiënt en effectief mogelijk te kunnen bouwen, leveren wij onze keukenontwerpen desgewenst in BIM (IFC) aan. Omdat we verschillende versies en mogelijkheden kunnen aanbieden, overleggen we graag met u welke het beste aansluit bij uw project.

Met de introductie van BIM zorgt Bruynzeel Keukens ervoor dat het ontwerpproces wordt versneld en verbeterd. Ook kunnen wijzigingen snel worden doorgevoerd voordat de bouw daadwerkelijk begint.

Daarnaast kan BIM helpen om de communicatie tussen verschillende partijen te verbeteren, zoals architecten, aannemers en leveranciers. Door alle betrokkenen toegang te geven tot de digitale 3D-presentatie, kunnen misverstanden en communicatiefouten worden voorkomen.

BIM

Vraag uw accountmanager om meer informatie.

Contact
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?