Altijd een projectkeuken passend bij uw project

Bent u op zoek naar keukenleverancier voor uw huurproject of koopproject? Dan bent u bij Bruynzeel Keukens aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden die projectkeukens van Bruynzeel Keukens u en uw huurders en kopers bieden. 

Neem contact op

Projectkeukens voor huurwoningen
Bruynzeel Keukens maakt de dienstverlening rondom projectkeukens bijzonder gemakkelijk. Uit onze brede keukencollectie stellen we een keuken samen passend bij uw wensen. We begeleiden u en uw huurders in het nieuwbouwtraject nog voor de eerste paal de grond in gaat tot en met na het nuttigen van de eerste maaltijd in de keuken. Daarbij heeft u altijd een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Maar niet alleen voor projectkeukens in nieuwbouw kunt u bij Bruynzeel Keukens terecht. We hebben ook jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud en mutatie.

Keukens voor huurwoningen

Projectkeukens voor sociale huurwoningen 
Naast het ontwerp van een standaard keukenopstelling, bieden we ook een huurderskeuzetraject aan. Hierbij heeft de huurder de mogelijkheid om de keuken naar eigen smaak aan te passen of uit te breiden. We ontvangen uw huurders in een van onze winkels, bij u op locatie of bezoeken de huurder thuis. Dit is afhankelijk van uw wensen.

Bekijk keukeninspiratie

Meer over huurderskeuze

Waar kunnen we u als verhuurder mee helpen?

Met een slim keukenontwerp kunt u extra huurpunten toevoegen en de huuropbrengst maximaliseren. Hoe werkt dat? 

Eén van de elementen in de woning waarmee u extra huurpunten kunt verdienen is de keuken. Door de keuken slim te ontwerpen kunt u vaak zonder een hoge investering al extra huurpunten noteren. Wat dat betekent en hoe dat werkt, dat leggen we graag uit in deze whitepaper. Download hem nu, geheel vrijblijvend.

Whitepaper Huurpunten

Projectkeukens voor de recreatiebranche  
Op zoek naar keukens van hoge kwaliteit en voor verschillende gebruikers? Bruynzeel Keukens levert ook projectkeukens voor de recreatiebranche. Hierbij houden we uitgebreid rekening met het gebruiksvriendelijkheid voor elk type gebruiker.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op of laat u inspireren door onze keukencollectie. 

Keukens voor recreatiebranche

Lees hier meer over de samenwerking tussen Landal Greenparks en Bruynzeel Keukens

Projectkeukens voor de zorgsector 
Wij willen dat iedereen zo lang mogelijk van zijn of haar keuken kan genieten. Daarbij staat gemak centraal. In de sector zorg kijken we met extra aandacht naar het verbeteren van welzijn, veiligheid en beleving van alle gebruikers. Dit doen we met een speciale selectie van producten en diensten die hieraan bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan rolstoelvriendelijke keukens en keukens geschikt voor woongroepen. 

Zorgsector

Duurzame projectkeukens  
Al onze projectkeukens worden CO2 neutraal geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Daarnaast hebben we oog voor de herkomst van materialen en kijken we hoe we met onze afvalstromen omgaan. Een groot deel ons houtafval gaat terug naar onze spaanplaatleverancier, welke hier nieuw spaanplaat van maakt. Iets dat ook mogelijk is met oude keukens, zo kunt u deelnemen aan ons project circulaire keukens. 

Ook op het gebied van apparatuur nemen wij u graag mee in ons uitgebreide assortiment van keukenapparatuur met een energieklasse van A+ of hoger.

Daarnaast hebben we diverse certificaten behaald op het gebied van duurzame bedrijfsvoering en het gebruik en de herkomst van materialen. Bijvoorbeeld:

  • - Het Milieukeur certificaat voor onze Atlas keuken;
  • - MVO Prestatieladder niveau 4;
  • - CO2-Prestatieladder niveau 5;
  • - ISO 9001;
  • - ISO 14001.

Meer over duurzaamheid
Project circulaire keukens

Projectkeukens voor koopwoningen
Elk project is anders. Met meer dan 80 jaar ervaring op de projectenmarkt beseffen we dat onszelf maar al te goed. Graag luisteren we naar de wensen voor uw specifieke project. Of het nu gaat om een compacte keuken voor een stadsappartement of een woonkeuken voor een vrijstaande woning, we ontwerpen altijd een projectkeuken die past bij de wensen van u en uw kopers.

Met winkels verspreid door heel Nederland, is er altijd een winkel waar we uw kopers op gastvrije wijze kunnen ontvangen. Daarnaast organiseren we met regelmaat kopersavonden in onze winkel, waarin we kopers helemaal meenemen in het nieuwbouwtraject. We begeleiden uw kopers bij de keuze van de keuken en stemmen de rest van het proces met de aannemer af. U kunt zich als projectontwikkelaar focussen op uw dagelijkse werkzaamheden en heeft binnen Bruynzeel Keukens een vast aanspreekpunt, welke u op de hoogte houdt van de voortgang en alle ontwikkelingen op het gebied van de keuken.

Benieuwd naar alle voordelen van een samenwerking met Bruynzeel Keukens als projectleverancier? Neem dan vrijblijvend contact op met een accountmanager in uw regio.

Naar accountmanagers

Garantie
We hechten veel waarde aan de kwaliteit van uw keukens. We produceren elke keuken dan ook met veel zorg in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Is er toch iets met de keuken? We bieden een garantie op onze keukenkasten van maar liefst 10 jaar. Daarnaast zijn de winkels van Bruynzeel Keukens CBW-erkend. Winkels die CBW-erkend zijn hanteren voorwaarden die consumenten extra goed beschermen. Denk aan voorwaarden rondom (aan)betalen, annuleren, levertijd, vervoer en garantie.

Altijd een aanspreekpunt in uw regio
Meer weten over Bruynzeel Keukens als projectleverancier? Neem dan vrijblijvend contact op met onze accountmanagers. Er is altijd een aanspreekpunt in uw regio.

Maak een afspraak

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?