Doelgroep pagina: Aannemers

Efficiënte en kwalitatieve keukens voor aannemers

Een aannemer wil zijn bouwprojecten succesvol afronden binnen strakke planningen en budgetten. Bij Bruynzeel Keukens begrijpen we de uitdagingen waarmee aannemers te maken hebben en bieden we efficiënte en kwalitatieve keukenoplossingen die aansluiten op projecten.

Onze keukens zijn ontworpen met oog voor detail en zijn gemakkelijk te installeren. Hierdoor bespaart de aannemer tijd en kosten tijdens de bouwfase van het project. Wat ook tijd bespaart is ons bestelportaal en de mogelijkheid tot het gebruikmaken van BIM.

Voordelen van onze keukenoplossingen voor aannemers

  • Efficiëntie: Onze keukens worden in eigen fabriek geproduceerd en zijn eenvoudig te monteren op locatie. Dit verkort de bouwtijd en optimaliseert het werkproces.

  • Kwaliteit: Wij bieden kwalitatieve keukens die voldoen aan alle technische specificaties en veiligheidsnormen. Zo bieden we aannemers vertrouwen op duurzaamheid en lange levensduur van onze keukens.

  • Groot assortiment: Met ons brede assortiment aan keukenstijlen en opstellingen is er altijd een perfecte keuken die aansluit bij de wensen van de opdrachtgever en het ontwerp van het project.

  • Logistiek: Wij leveren onze keukens in zowel containers, opslag in hubs voor just-in-time leveringen en op productniveau.

Bekijk hieronder onze keukens voor aannemers

Referentieprojecten

Bot Bouw

Referentie Bot Bouw

Een bijzonder project met maar liefst 500 studentenwoningen. Niels Appelman en Johan Kuin, uitvoerder en projectleider bij Bot Bouw, vertellen hoe zij de samenwerking met Bruynzeel Keukens hebben ervaren.

Lees hier meer

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?