Doelgroep pagina: Woningcorporaties

Betaalbare keukenoplossingen voor woningcorporaties

Woningcorporaties spelen onder andere een belangrijke rol in het bieden van betaalbare huisvesting aan mensen met een lager inkomen. Bij Bruynzeel Keukens begrijpen we de specifieke behoeften van woningcorporaties en bieden we keukenoplossingen die perfect passen bij hun doelstellingen.

Als betrouwbare partner voor woningcorporaties, hebben we diverse keukenopties die voldoen aan de vijf prestatiegebieden van de Aedes-benchmark. Zo zijn onze keukens duurzaam en functioneel, gemakkelijk te onderhouden en een toevoeging voor iedere woning. Hierdoor genieten huurders van een aangename en efficiënte keuken.

Wij zijn ook in het bezit zijn van een CO₂-Prestatieladder niveau 5 certificaat. Dit geeft aan dat wij de nodige stappen hebben gezet voor de reductie van CO₂-uitstoot binnen onze gehele keten. Hiermee zijn we voorloper op het gebied van duurzame initiatieven in de keukenbranche.

Voordelen van onze keukenoplossingen voor woningcorporaties

  • Tevreden huurders: Onze keukens zijn ontworpen met het comfort van de huurders in gedachten. Zo ontvangen we veel positieve feedback van huurders over de gebruiksvriendelijkheid en moderne uitstraling van onze keukens.

  • Betaalbaarheid: Wij begrijpen dat woningcorporaties op zoek zijn naar kosteneffectieve oplossingen. Onze keukens bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn geschikt voor verschillende budgetten.

  • Duurzaamheid: Als duurzame keukenleverancier zetten we ons in voor milieuvriendelijke materialen en energiezuinige apparatuur. Woningcorporaties dragen met onze keukens bij aan een groenere leefomgeving.

  • Begeleiding van A tot Z: Vanuit Bruynzeel Keukens bieden wij één contactpersoon die altijd klaar staat, marketingondersteuning in de vorm van brochures en leaflets, en een ervaren klantenservice. Bij grotere projecten komt daar een projectleider bij. Zo zorgen we voor een probleemloos project van DO-fase tot en met oplevering.

Bekijk hieronder onze keukens voor woningcorporaties

Referentieprojecten

Samenwerking met GoedeStede

Referentie GoedeStede

In het najaar van 2020 schreef GoedeStede een tender uit voor een langdurige samenwerking met een keukenleverancier. Bruynzeel Keukens won de tender en inmiddels is de samenwerking opgestart. Bruynzeel Keukens vroeg GoedeStede naar hun keuzes en speerpunten.

Lees hier meer

Duurzame ambities met Portaal

Referentie Portaal

Onlangs realiseerde Portaal de renovatie van de Agaatflat in Leiden. Maar liefst 226 woningen werden gerenoveerd, waarbij de keukens circulair werden verwerkt door Bruynzeel Keukens. We spraken met Marnette Vroegop, projectmanager bij Portaal, over dit indrukwekkende project.

Lees hier meer

Mitros: Pionieren duurzaamheid

Referentie Mitros

Niet alleen streeft Mitros het na om goed wonen mogelijk te maken voor mensen met een laag inkomen. Als grote speler op de woningmarkt onderzoeken ze continu hoe ze goede dienstverlening, betaalbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit van woningen kunnen verbeteren.

Lees hier meer

Woningbedrijf Velsen

Referentie Velsen

Tot op de dag van vandaag werken we nog samen. Een klant maken is niet moeilijk, een klant houden wel. De medewerkers van Bruynzeel werken niet op basis van korte termijn, maar onderhouden een duurzame relatie. Ze zetten net dat stapje extra voor je. Ik ben er al 19 jaar zeer tevreden over.

Lees hier meer

Patrimonium Woonservice

Referentie Patrimonium

In opdracht van Patrimonium is de sloop van 52 woningen aan de Dennenlaan en Sparrenlaan van start gegaan. Bewoners krijgen daar nieuwe keukens, badkamers en toiletten. De oude keukens worden voor het overgrote deel circulair verwerkt door Bruynzeel Keukens.

Lees hier meer

Rode Dorp Alphen aan den Rijn

Referentie Rode Dorp

Woonforte heeft de eerste eengezinswoningen opgeleverd van het project Rode Dorp in Alphen aan den Rijn. In totaal worden er 172 woningen deels gesloopt en opnieuw opgebouwd door TBI-onderneming ERA Contour, waarbij wij de huurwoningen voorzien van een Bruynzeel keuken. 

Lees hier meer

Samenwerking met Zayaz

Referentie Zayaz

Met een helder en ambitieus beleid nemen we voortdurend maatregelen om bij te dragen aan een mooie, schone toekomst. Om de keten écht circulair te maken, is de samenwerking met ketenpartners hierin erg belangrijk. Eén van die ketenpartners is woningcorporatie Zayaz in ‘s-Hertogenbosch.

Lees hier meer

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?