Ronald McDonald Kinderfonds

De keuken is het hart van het huishouden, maar wat als dat huishouden zich tijdelijk verplaatst omdat je kind ernstig ziek is? Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een thuis aan gezinnen om dicht in de buurt te kunnen zijn van hun zieke kind, broertje of zusje.

Bruynzeel Keukens: ‘’Wanneer je ver weg bent van huis en veel zorg hebt om je kindje, is het belangrijk om een warme, huiselijke omgeving in de buurt te hebben. Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt zo’n plek. Door de Huizen in de buurt van ziekenhuizen in heel Nederland, biedt het Kinderfonds gezinnen een thuis ver van huis. De vakantieappartementen en huizen zijn van alle gemakken voorzien en bieden ruimte voor het gezin om even te ontspannen.

Al jaren zijn wij de vaste keukensponsor van het Ronald McDonald Kinderfonds en zijn blij om hiermee een bijdrage te kunnen bieden aan deze huiselijke omgeving met onze keukens.’’

Ronald McDonald

Huis Maastricht

Lees hier meer over het Ronald McDonald Kinderfonds

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?