Huurderskeuze

Onze missie is het dagelijkse leven voor iedereen gemakkelijker maken. Dat geldt ook voor u als projectleider. We willen u dan ook graag wat werk uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op belangrijkere zaken. Zo helpen we u bij het informeren van uw huurders tijdens een speciale informatieavond voor huurders op elke gewenste locatie. Maar steken we ook de handen uit de mouwen bij het proces van het samenstellen van de nieuwe keuken en het voorleggen van alle opties en keuzemogelijkheden die uw huurders hierbij hebben. 

We beschikken namelijk over een speciaal huurderskeuze team dat landelijk opereert. Deze ervaren specialisten op het gebied van huurderskeuze kunnen ingezet worden voor ontvangst en begeleiding van uw huurders. Er is altijd wel een Bruynzeel winkel in de buurt van uw project aanwezig. Op deze manier kunnen uw huurders binnen de afgesproken richtlijnen, zelf hun keuken komen samen stellen en zijn wij er om direct al hun vragen te beantwoorden. Liever niet in onze winkel? Geen probleem, we komen met alle plezier naar een locatie bij u op kantoor of op het werk. 

Neem contact op met een accountmanager

Graag vertellen wij u meer over onze werkwijze in de huursector aan de hand van onderstaande video.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?