Huurderskeuze

Onze missie is het dagelijkse leven voor iedereen gemakkelijker maken. Dat geldt ook voor jou als projectleider. We willen je dan ook graag wat werk uit handen nemen, zodat je je kunt focussen op belangrijkere zaken. Zo helpen we je bij het informeren van de huurders tijdens een speciale informatieavond voor huurders op elke gewenste locatie. Maar steken we ook de handen uit de mouwen bij het proces van het samenstellen van de nieuwe keuken en het voorleggen van alle opties en keuzemogelijkheden die uw huurders hierbij hebben. 

We beschikken namelijk over een speciaal huurderskeuze team dat landelijk opereert. Deze ervaren specialisten op het gebied van huurderskeuze kunnen ingezet worden voor ontvangst en begeleiding van de huurders. Er is altijd wel een Bruynzeel winkel in de buurt van jouw project aanwezig. Op deze manier kunnen de huurders binnen de afgesproken richtlijnen, zelf hun keuken komen samen stellen en zijn wij er om direct al hun vragen te beantwoorden. Liever niet in onze winkel? Geen probleem, we komen met alle plezier naar een locatie bij jou op kantoor of op het werk. 

Neem contact op met een accountmanager

Graag vertellen wij je meer over onze werkwijze in de huursector aan de hand van onderstaande video.
Lees meer over het proces en het resultaat van verschillende huurwoningprojecten in een van onze referenties. 

Kwadrant te Maarssen: 260 studentenwoningen voorzien van een Bruynzeel keuken

Kwadrant te Maarssen: 260 studentenwoningen voorzien van een Bruynzeel keuken

Kwadrant te Maarssen, een groots project waarbij het voormalig Fuijitsu kantoor getransformeerd is naar huisvesting voor 260 studenten, door We-Do-Projects en Dura Vermeer. Iedere studentenstudio is voorzien van een fraaie Bruynzeel keuken. Het grootse project in Maarssen is 1 augustus jl. opgeleverd, waardoor de studenten vóór de start van het nieuwe schooljaar hun studio konden betrekken.

Van oud naar nieuw: 150 nieuwe keukens voor Roompot park Soeten Haert

Van oud naar nieuw: 150 nieuwe keukens voor Roompot park Soeten Haert

Aan het Noordzeestrand gelegen Roompot park Soeten Haert in Renesse zijn onlangs 150 oude keukens vervangen voor nieuwe. Dit proces is volledig circulair. Dat wil zeggen dat de oude onderdelen worden gesorteerd, vermalen en vervolgens worden gebruikt als grondstof voor nieuwe keukens.

Rode Dorp: 172 Bruynzeel keukens in vernieuwde eengezinswoningen

Rode Dorp: 172 Bruynzeel keukens in vernieuwde eengezinswoningen

Woonforte heeft de eerste eengezinswoningen opgeleverd van het project Rode Dorp in Alphen aan den Rijn. In totaal worden er 172 woningen deels gesloopt en opnieuw opgebouwd door TBI-onderneming ERA Contour, waarbij wij de huurwoningen voorzien van een Bruyzeel keuken. 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?