Accessoires

Een nieuwe keuken is niet compleet zonder de nodige accessoires. Ook hier is er een ruime keuze in ons projectassortiment. 

Spoelbakken

Een van de meest gekozen materialen voor de gootsteen, is roestvrijstaal (ook wel: RVS). Roestvrijstaal is erg hygiënisch: het is een materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is. Daarnaast is een RVS spoelbak sterk en betaalbaar. Naast een RVS spoelbak is het mogelijk om het natuurstenen of keramische aanrechtblad door te laten lopen in de wasbak. Dit geeft de keuken een luxe en rustige uitstraling. 

Kranen

Een kraan is een veelgebruikt onderdeel van de keuken. Sta bij de keuze voor een kraan stil bij de keukenwensen binnen het project. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten kranen.

- Eenhendel kraan met lage uitloop
- Eenhendel kraan met hoge uitloop
- 2-knops kraan
- Kokendwaterkraan
- 3-in-1 kraan

Overige accessoires

Naast de spoelbak en de kraan zijn er ook nog andere accessoires waaruit gekozen kan worden voor een projectkeuken. Denk hierbij aan (inbouw)verlichting, afvalbakken in de kasten en stopcontacten. 

Heb je vragen over ons projectassortiment of wil je meer informatie? Een van onze accountmanagers vertelt je er graag meer over.

Neem contact op

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?