Doelgroep pagina: Project- en vastgoedontwikkelaars

Waardevolle keukenoplossingen voor vastgoedprojecten

Iedere project- en vastgoedontwikkelaar zoekt naar een keukenleverancier die waarde toevoegt aan projecten. Bruynzeel Keukens biedt keukenoplossingen die bijdragen aan de aantrekkelijkheid en verkoopbaarheid van uw vastgoed.

Onze keukens zijn niet alleen een functioneel onderdeel van een woning, maar ook een waardevolle troef om potentiële kopers te overtuigen.

Voordelen van onze keukenoplossingen voor project- en vastgoedontwikkelaars

  • Waardevolle investering: Onze keukens dragen bij aan de waarde van het vastgoedproject en vergroten de aantrekkingskracht voor potentiële kopers.

  • Esthetische uitstraling: Met diverse stijlvolle ontwerpen en materialen zorgen onze keukens voor een luxe uitstraling in woningen van project- en vastgoedontwikkelaars.

  • Klanttevredenheid: Onze keukens zijn ontworpen om aan de wensen van kopers te voldoen, wat resulteert in tevreden kopers die met plezier in hun nieuwe woning leven.

  • Duurzaamheid: Als duurzame keukenleverancier zetten we ons in voor milieuvriendelijke materialen en energiezuinige apparatuur. Project- en vastgoedontwikkelaars kunnen met onze keukens bijdragen aan een groenere leefomgeving.

Bekijk hieronder onze keukens voor project- en vastgoedontwikkelaars

Referentieprojecten

Mitros: Pionieren duurzaamheid

Referentie Mitros

Niet alleen streeft Mitros het na om goed wonen mogelijk te maken voor mensen met een laag inkomen. Als grote speler op de woningmarkt onderzoeken ze continu hoe ze goede dienstverlening, betaalbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit van woningen kunnen verbeteren.

Lees hier meer

Project Woodstone

Referentie Project Woodstone

Bruynzeel Keukens is trotse partner van het project Woodstone in Heerhugowaard. Woodstone is het grootste houtbouwproject van Europa. En hét toonbeeld van duurzaam wonen. Want de appartementen worden bijna volledig gebouwd van cross laminated timber.

Lees hier meer

Circulaire keukens Cartesius

Referentie Cartesius

Cartesius, geïnspireerd op de wetenschappelijke theorie van de Blue Zones, wordt een levendige, duurzame en gezonde stadswijk in Utrecht met circa 3.000 woningen, van sociale huur en starterswoningen tot grote appartementen en luxe stadswoningen.

Lees hier meer

Van Wijnen kiest opnieuw voor Bruynzeel keukens

Van Wijnen kiest voor Bruynzeel Keukens

Bij het Dirkzwager project in Schiedam worden 119 prachtige woningen gerealiseerd, waarvan de eerste 26 herenhuizen al met veel plezier bewoond worden. Van Wijnen heeft opnieuw voor Bruynzeel Keukens gekozen als partner voor dit project.

Lees hier meer

 

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?