Kwadrant te Maarssen: 260 studentenwoningen voorzien van een Bruynzeel keuken

Kwadrant te Maarssen, een groots project waarbij het voormalig Fuijitsu kantoor getransformeerd is naar huisvesting voor 260 studenten, door We-Do-Projects en Dura Vermeer. Iedere studentenstudio is voorzien van een fraaie Bruynzeel keuken. Het grootse project in Maarssen is 1 augustus jl. opgeleverd, waardoor de studenten vóór de start van het nieuwe schooljaar hun studio konden betrekken.

Kwadrant Maarssen

De renovatie van het kantoorpand maakt onderdeel uit van het project Kwadrant, waar niet alleen plaats wordt gemaakt voor studentenstudio’s maar ook voor twee nieuwbouwtorens. In totaal ontstaat er dan op deze locatie een campus met wel 1200 wooneenheden. De begane grond van het studentenwoningcomplex wordt voorzien van gemeenschappelijke functies, zoals een wasserette, supermarkt en een filmhuis. 


Kwadrant Maarssen

Iedere studentenstudio is voorzien van een luxe hoogglans keuken van Bruynzeel, met een composiet blad en een set van 5 apparaten. Het ontwerp van de keuken is in nauwe samenwerking met Roel Buitenwerf van We-Do-Projects en onze Accountmanager B2B Gerard Smit gerealiseerd. Met als doel het gebruiksgemak voor de studenten zo optimaal mogelijk te maken. 

Kwadrant Maarssen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?