Team Casa

Hét alternatief voor wonen in Nederland. 
De missie van Team Casa is om de energietransitie te versnellen door de juiste partners uit de academische en zakelijke wereld samen te brengen om te integreren en te innoveren in de bouwomgeving. We zullen een nieuwe, hogere standaard stellen voor alle woningen met betrekking tot duurzaamheid, gezondheid en kosten die kunnen worden bereikt met de technologieën die vandaag beschikbaar zijn.

Comfortabel
Woningen ontwerpen met comfort en gezondheid in het achterhoofd zorgt ervoor dat mensen erin willen wonen. Daarnaast moeten woningen zorgen voor een gezond binnenklimaat en een gezonde levensstijl bevorderen.

Betaalbaar
Vaker wel dan niet, wat de beschikbaarheid van een technologie voor de algemene markt beperkt, zijn de kosten ervan. Door de efficiëntie van materialen, tijd en energie te verbeteren, mogen deze nieuwe huizen niet duurder zijn dan een gemiddeld huis.

Duurzaam
Momenteel hebben we meer dan drie keer het beschikbare landoppervlak op aarde nodig om onze samenleving in stand te houden. Woningen moeten zo worden ontworpen dat de ecologische voetafdruk van de bewoners neutraal of zelfs beter is.

Binnen Team Casa wordt gebouwd volgens de principes van Slimbouwen: het verminderen van materiaalgebruik, afval, fouten, CO2 en andere uitstoot, terwijl flexibiliteit vergroot. Hierdoor wordt de ecologische voetafdruk van het huis kleiner, terwijl het ook betaalbaarder wordt.

Koken in een Bruynzeel keuken
Met onze sterke visie op innovatie en duurzaamheid, willen we als Bruynzeel Keukens bijdragen aan het ontwikkelen van dit soort vernieuwende initiatieven. We zijn er dan ook trots op dat toekomstige bewoners in een Bruynzeel keuken mogen koken. Meer lezen over dit bijzondere project?

Lees meer

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?