Duurzame Bruynzeel keukens voor recreatiepark Wulpdal

Zeeland is sinds kort een prachtig recreatiepark rijker, namelijk vakantiepark Wulpdal op het eiland Tholen. Aan de oever van Nationaal Park de Oosterschelde en de rand van het dorpje Sint-Maartensdijk zijn tientallen vakantiehuizen gerealiseerd waarbij in de eerste fase 20 Bruynzeel keukens zijn geplaatst.

Wulpdal

Het vakantiepark Wulpdal is een luxe familiepark midden in een groenrijke omgeving in Scherpenisse. In totaal worden er 145 woningen gebouwd die door particulieren gekocht kunnen worden voor eigen gebruik of voor verhuur. De recreatiewoningen hebben allemaal dezelfde stijl, maar daarbij was er wel ruimte voor de kopers om het interieur volledig naar eigen wens in te delen en in te richten. De aan de Oosterschelde gelegen woningen hebben de voorzieningen voor een weekend weg of vakantie die in het teken staat van rust en privacy.

Wulpdal 2

De omgeving kent vele kronkelige polderweggetjes, wijduitgestrekte akkers en pittoreske dorpjes. Op steenworpafstand ligt het dorp Sint-Maartensdijk en binnen 20 min ben je met de pond in hét mossel- en oesterdop in Yerseke. Het eiland Tholen blijft weg van massatoerisme, waardoor er alle ruimte is voor rust en de ongerepte natuur van Nationaal Park de Oosterschelde.

Bruynzeel keuken Wulpdal

Bij de eerste fase van dit project zijn er 20 duurzame Bruynzeel keukens geplaatst die tegen een stootje kunnen en die passen bij de luxe en rustige uitstraling van het vakantiepark. Allen zijn het Atlas keukens in de uitvoering melamine wit, waarbij bij ieder type woning gekozen is voor een andere indeling. Zo sluit de keuken perfect aan bij het project en komen alle functionele onderdelen goed tot hun recht. Wij danken recreatiepark Wulpdal voor de samenwerking en wensen de eigenaren veel plezier van de vakantiewoning.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?