Bruynzeel pantry's voor project Schilperoortpark

Bruynzeel Keukens heeft in opdracht van Waal voor het project Schilperoortpark in Leiden maar liefst 289 pantry’s geleverd om de studenten van alle kookgemakken te voorzien. Voor deze pantry’s is een speciaal RVS werkblad toegepast met een slim ontwerp. Elk werkblad beschikt over een vlak gedeelte waar de kookplaat perfect op kan worden geplaatst en een verdiept gedeelte rondom de spoelbak zorgt voor optimaal gebruiksgemak. Met deze oplossing zorgen we ervoor dat iedere student kan genieten van een functionele keuken.

Keuken Schilperoortpark

Het Schilperoortpark-project, gelegen aan het Kolffpad in het Bio Science Park in Leiden, biedt een prachtige woonomgeving voor studenten. Met de nabijheid van de universiteit, hogeschool en het bruisende centrum van Leiden, kunnen de studenten volop profiteren van de vele voorzieningen in de omgeving. Het complex bestaat uit 289 zelfstandige woningen, elk met een eigen voordeur, douche en keuken. Dit indrukwekkende project is een samenwerking van bouwbedrijf Waal, in opdracht van Stichting Duwo.

Keukens Schilperoortpark

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem contact op met een van onze accountmanagers.

Contact
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?