Bruynzeel keukens voor Finest of Ockenburg

Keuken Finest of Ockenburg

 

Voor de bijzondere locatie van het project Finest of Ockenburg heeft Bruynzeel de keukens geleverd.
Bij Bruynzeel Keukens geloven we sterk in het belang van duurzaamheid en streven we ernaar om milieuvriendelijke en energiezuinige keukenoplossingen te bieden die niet alleen het huis verrijken, maar ook onze planeet beschermen voor toekomstige generaties. Deze uitgangspunten sluiten volledig aan bij de visie van Synchroon.

Over het project
Finest of Ockenburgh is gesitueerd in Den Haag en maakt onderdeel uit van een masterplan. In totaal zijn hier door Synchroon 132 woningen ontwikkeld en gerealiseerd, 78 appartementen en 54 grondgebonden woningen. Het project is gebouwd door Giesbers Rotterdam.

Landschappelijke kwaliteit
De locatie heeft een bijzondere landschappelijke kwaliteit. Het is gelegen achter de kust op de overgang tussen het open buitenduingebied en het beboste binnenduingebied. De beschutte ligging achter de begroeide duinen en de beschutte bosrand geven de plek een unieke intimiteit waarbij het omliggende groen beeldbepalend is. Door deze beslotenheid als uitgangspunt te nemen voor de ontwikkeling ontstaat een intieme woonbuurt waarvan het landschappelijk karakter, de identiteit en oriëntatie volledig ontleend worden aan het omliggende puinduin. Het gebruik van natuurlijke materialen, duurzame energie en de zorgvuldige vormgeving versterken de identiteit als hoogwaardige, duurzame woonbuurt.

Samenwerking
Bij Bruynzeel Keukens begrijpen we dat de keuken het hart van elke woning is, en we zijn er trots op om een essentieel onderdeel te zijn van het inrichten van het nieuwe huis van de kopers. In samenwerking met Het Woonlab hebben we een uniek one-stop-shopping concept gecreëerd dat de kopers een naadloze en inspirerende ervaring biedt bij het kiezen van hun ideale keuken en andere interieurbenodigdheden. Bij aankomst in de winkel van Bruynzeel Keukens werden de kopers hartelijk ontvangen door onze ervaren Bruynzeel-adviseurs, die hen door een wereld van innovatieve keukenontwerpen en duurzame opties leidden. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften en voorkeuren heeft, daarom bieden we een uitgebreide selectie van stijlen, kleuren en indelingen om aan elke wens te voldoen. 

Keukens voor Finest of Ockenburg

We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het creëren van duurzame en stijlvolle keukens voor talloze kopers, die niet alleen hun nieuwe woning verrijken, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst. Met onze gezamenlijke inspanningen blijven we de standaard zetten voor duurzame keukenoplossingen, en we kijken ernaar uit om nog vele huiseigenaren te helpen bij het verwezenlijken van hun keuken.

Bekijk de video van het project waarbij onze accountmanager Jill, samen met de projectleider, het belang van samenwerken en een goede communicatie voor, tijdens en na de bouw uitlegt.


Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze accountmanagers.

Contact

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?