Bruynzeel Keukens en Starline Home

Bij Bruynzeel Keukens vinden we dat de keuken het kloppende hart van elk huis is. Daarom zijn we er trots op dat onze duurzame en functionele keukens worden geleverd aan de prefab woningen van Starline Home. Starline Home bouwt al sinds de jaren 70 duurzame en comfortabele prefab woningen. De kwaliteit van Starline Home sluit naadloos aan bij onze visie en dat zorgt voor deze langdurige samenwerking. Onze keukens zijn ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, zodat ze naadloos aansluiten op de levensstijl en behoeften van de bewoners.

Functionele keukens 
Onze keukens zijn ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, zodat ze naadloos aansluiten op de levensstijl en behoeften van de bewoners. De bewoner kan samen met een medewerker van Starline Home een keuken samenstellen uit het Bruynzeel assortiment. Of de woning nu als mantelzorg woning, recreatiewoning of Tiny House wordt gebruikt, er is genoeg te kiezen en samen te stellen.

Keukens Starline Home
Starline Home
Starline Home staat voor ambachtelijkheid en hoogwaardige kwaliteit. Met een uniek proces waarbij maar liefst 70% van de woning met de hand wordt vervaardigd uit de beste materialen in eigen fabriek. Samen met vakmensen, garanderen ze een niveau van vakmanschap dat ongeëvenaard is in de prefab woningindustrie. 

Starline Home

Samenwerking
De ambities van Starline Home en Bruynzeel Keukens sluiten perfect op elkaar aan, wat resulteert in een succesvolle en prettige samenwerking. Met onze gedeelde visie op kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid, kunnen we samen een unieke leefomgeving creëren. Onze functionele keukenoplossingen worden met zorg geïntegreerd in de prachtige Starline Home prefab woningen, waarbij we streven optimaal gebruiksgemak. Voor elk keukenvraagstuk hebben we een passend aanbod.

Bruynzeel Keukens en Starline

Benieuwd wat Bruynzeel Keukens voor u kan betekenen? Neem contact op met een van onze accountmanagers

Contact

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?