preload

Vaatwassers

Droogt net zo goed als dat het wast

Het assortiment inbouwvaatwassers van Bosch lenen zich perfect voor het samenstellen van jouw droomkeuken, zo is er voor elke opstelling wel een oplossing die past bij jouw wensen. Zo zijn er modellen beschikbaar met een breedte van 60 cm of 45 cm, kan je kiezen tussen deels geïntegreerd en volledig geïntegreerd en zijn er oplossingen voor een keuken met een verhoogd keukenblad.

Vaatwasser


PerfectDry met Zeoliet

De Serie 6 en 8 vaatwassers van Bosch zijn voorzien van allerlei extra functionaliteiten. Stuk voor stuk helpen deze jou in het dagelijks leven om het doen van de afwas nog makkelijker te maken. Zo zijn de Serie 6 vaatwassers onder andere voorzien van TimeLight en PerfectDry met Zeoliet.
We gebruiken veel plastic in ons dagelijks leven dat geregeld nog met de hand moet worden nagedroogd. Met PerfectDry vaatwassers is dat verleden tijd: zelfs plastic vaat kan direct weer worden opgeborgen in de kast, zonder deze eerst met de hand te drogen.

PerfectDry vaatwassers nemen vocht op en zetten dit om in warme lucht, dankzij Zeoliet. De hete, droge lucht wordt teruggevoerd naar het interieur van de vaatwasser, wat het droogproces sterk verbetert en versnelt. Bovendien verbruiken de vaatwassers met PerfectDry minder energie: tot wel 30% minder dan andere apparaten met energieklasse A.

Vaatwasser


TimeLightVaatwasser

Dankzij TimeLight ben je altijd op de hoogte van wat jouw vaatwasser doet. Hij toont op de vloer hoe lang het programma nog duurt. En laat je bovendien zien in welke fase van het programma hij zich bevindt.

 

Klik hier om terug te gaan naar Bosch

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.