Doelgroep pagina: Prefab- en modulaire woningen

Keukenoplossingen voor prefab- en modulaire woningen

Prefab- en modulaire woningen zijn populair vanwege hun efficiënte bouwproces en aanpasbare ontwerpen. Bij Bruynzeel Keukens begrijpen we de unieke eisen van deze woningen en bieden we keukenoplossingen aan die perfect passen bij de stijl en indeling van de woning.

Onze keukens zijn ontworpen om naadloos te integreren in de prefab- en modulaire constructies, waardoor bewoners genieten van een praktische en prachtige keuken.

Voordelen van onze keukenoplossingen voor prefab- en modulaire woningen

  • Flexibiliteit: Met onze modulaire aanpak voor prefab- en modulaire woningen is er een keuze uit verschillende opstellingen en stijlen die aansluiten bij de specifieke behoeften.

  • Ontwerp: Onze keukens zijn verkrijgbaar in diverse moderne ontwerpen en kwalitatieve afwerkingen, waardoor ze een blikvanger worden in de woning.

  • Levering op maat: Onze keukens worden geleverd zoals het jou uitkomt. Door gebruik te maken van hubs, kunnen wij JIT-leveringen verzorgen en in overleg kunnen we jouw ideale leverdagen aanhouden.

Bekijk hieronder onze keukens voor prefab- en modulaire woningen

Referentieprojecten

Hodes Huisvesting

Referentie Hodes

We zijn trots dat Bruynzeel Keukens en Hodes Huisvesting hun succesvolle samenwerking voortzetten! Al meerdere jaren werken wij nauw samen en delen we een gezamenlijke passie voor flexibele, duurzame, en betaalbare huisvesting in de sectoren leren, recreëren, wonen en zorg.

Lees hier meer

Oekraïnedorp Mrija

Referentie Oekrainedorp Mrija

In september is het Oekraïnedorp Mrija in Vlaardingen geopend. Deze tijdelijke wijk is tot medio 2026 een veilige thuishaven voor zo’n 1.000 Oekraïense oorlogsvluchtelingen. In de wijk zijn door De Meeuw, in samenwerking met Heijmans, 387 woningen gerealiseerd.

Lees hier meer

Starline Home

Referentie Starline Home

Bij Bruynzeel Keukens vinden we dat de keuken het kloppende hart van elk huis is. Daarom zijn we er trots op dat onze duurzame en functionele keukens worden geleverd aan de prefab woningen van Starline Home. Starline Home bouwt al sinds de jaren 70 duurzame en comfortabele prefab woningen.

Lees hier meer

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?