Bruynzeel keukens voor Oekraïnedorp Mrija

In september is het Oekraïnedorp Mrija in Vlaardingen geopend. Deze tijdelijke wijk is tot medio 2026 een veilige thuishaven voor zo’n 1.000 Oekraïense oorlogsvluchtelingen. In de wijk zijn door De Meeuw, in samenwerking met Heijmans, 387 woningen, waarvan 339 flexwoningen en 48 ‘Heijmans ones’ (lees: tiny houses) gerealiseerd. Bruynzeel Keukens en De Meeuw zijn al geruime tijd partner, dus de keuze om in deze flexwoningen keukens van Bruynzeel te plaatsen was een logische keuze. 

Over de keukens
De keuken is het hart van een woning, en dit geldt zeker ook voor het Oekraïnedorp. Hier komen bewoners samen om te koken, te eten en verhalen te delen. Bruynzeel Keukens begrijpt het belang van deze sociale interactie.  De geleverde keukens zijn daarom niet alleen functioneel en mooi, maar ook aangepast aan de behoeften van de bewoners, waardoor een optimale gebruikerservaring wordt gegarandeerd.

Bruynzeel keukens voor Oekraïnedorp Mrija

Daarom flexgoed
Mrija is voor ruim 1.000 Oekraïense vluchtelingen een droom die uitkomt. De wijk staat symbool voor een veilig Oekraïne zonder oorlog. Omdat snelheid hier een vereiste was, bood flexgoed de oplossing. De industrieel vervaardigde, kant en klare modules rolden al snel uit de productiehal in Oirschot. Op locatie werden deze geplaatst en afgemonteerd tot volledige woongebouwen. De woongebouwen tellen twee tot drie verdiepingen en de houtlook gevels geven Mrija een warme uitstraling. De 339 flexwoningen bestaan uit studio’s en 2- en 3-kamerwoningen zodat er ruimte is voor verschillende gezinssamenstellingen. Ook zijn de woningen volledig ingericht en gemeubileerd en zijn er gezamenlijke wasruimtes.

Ook op zoek naar een flexibele partner op het gebied van keukens? Neem contact op met een van onze accountmanagers 

Contact opnemen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?