Keuken Romantiek NCS hemelsblauw - hoekkeuken
Keuken Romantiek NCS hemelsblauw - flessenkast
Keuken Keuken Romantiek NCS hemelsblauw - Onderhoekkast Le Mans

Romantiek NCS Hemelsblauw

 • Verkrijgbaar in iedere opstelling
 • In meerdere kleuren beschikbaar
 • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen

Een heerlijke keuken om de ochtend in te beginnen met een kopje koffie. En wat voor kopje koffie! Door het inbouw koffiezetapparaat maak je iedere dag zelf de heerlijkste verse bonenkoffie. De grote oven in deze keuken is ook nog eens zeer geschikt voor iedere kookliefhebber. Of je nu een kalkoen wilt bereiden of even snel de lasagne van gisteren wil opwarmen, het kan allemaal in deze keuken. Pannen zijn gemakkelijk op te bergen in de luxe Le Mans hoekkast. 

De keuken is gelakt in de NCS kleur hemelsblauw, wat zorgt voor een zachte uitstraling. Voor het keukenblad is juist gekozen voor robuust natuursteen. Dit blad loopt door als achterwand, wat een mooi totaalplaatje geeft én ervoor zorgt dat je gemakkelijk (eventuele) spetters van het koken van de muur kan poetsen. 

Omdat het materiaal van het werkblad doorloopt als achterwand, is dit ook in de prijs meeberekend. Benieuwd naar de prijs van de keuken met- en zonder achterwand in uw eigen keukenruimte? We helpen u graag verder in een van onze winkels. Klik hier om een ontwerpafspraak te maken.

De keuken is geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo is er een ruim aanbod in keukenbladen, grepen en accessoires. Benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent van harte welkom in een van onze winkels

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.             Ontwerp
      je keuken
                                                                
         
    

   

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken Romantiek - Zwart

Romantiek - Zwart

Keuken Romantiek - Antiekgroen

Romantiek - Antiekgroen

Keuken Romantiek - Crème Vanille

Romantiek - Crème Vanille

Keuken Romantiek - Antraciet

Romantiek - Antraciet

Keuken Romantiek - Platinagrijs

Romantiek - Platinagrijs

Keuken Romantiek - Grafiet

Romantiek - Grafiet

Keuken Romantiek - IJswit

Romantiek - IJswit

Keuken Romantiek - Kashmir

Romantiek - Kashmir

Keuken Romantiek - Leem

Romantiek - Leem

Keuken Romantiek - Magnolia

Romantiek - Magnolia

Keuken Romantiek - Wit

Romantiek - Wit

Keuken Romantiek - Lichtgrijs

Romantiek - Lichtgrijs

Keuken Romantiek - Tin

Romantiek - Tin

Keuken Romantiek - Okergeel

Romantiek - Okergeel

Keuken Romantiek - Nachtblauw

Romantiek - Nachtblauw

Keuken Romantiek - Zand

Romantiek - Zand

Keuken Romantiek - Grindgrijs

Romantiek - Grindgrijs

Keuken Romantiek - Taupe

Romantiek - Taupe

Romantiek NCS Hemelsblauw in detail

Keuken Natuursteen - Blanco Tiera

Natuursteen - Blanco Tiera

Keuken D019 Taranto CH2

D019 Taranto CH2

Keuken Flessenkast

Flessenkast

Keuken Inbouw koffiezetapparaat

Inbouw koffiezetapparaat

Keuken Hoekkast met Le Mans

Hoekkast met Le Mans

Romantiek NCS Hemelsblauw apparatuur

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.