Kookplaten - Uw manier van koken

De basis van uw keuken is uw kookplaat. Welk type past het beste bij u? Een gas-, inductie- of keramische kookplaat? Met gas kookt u efficiënt en nauwkeurig; u regelt zelf de vlam onder uw pan. Inductie is zeer populair; steeds meer mensen kiezen voor het voordeel van snel en energiezuinig koken (zo’n 25% zuiniger dan een keramische kookplaat). Een ander voordeel is dat u na het aanzetten (net als bij gas) direct aan de slag kunt, de plaat verwarmt namelijk direct de pan. Bij een keramische kookplaat kunt u na het uitschakelen nog even doorsudderen dankzij de restwarmte. Een gaskookplaat met of zonder wok of een inductiekookplaat met flexzones? De keuze is aan u. Onze apparaten beschikken over veel handige eigenschappen die het koken net iets makkelijker maken. Mooi makkelijk van Pelgrim.

A+ Inductietechniek

Een inductiekookplaat verwarmt alleen de pan. Er is dus geen warmteverlies. A+ inductietechniek is de meest effectieve techniek (bij Pelgrim tot 13% effectiever dan reguliere inductiekookplaten). Wat komt doordat A+ techniek zorgt voor:

  • Stabiliteit; u houdt de gerechten gedurende de kooktijd op constante temperatuur. Ook als u tussendoor ingrediënten toevoegt. 
  • Snelheid; de A+ zones zijn effectiever. U kookt 2 liter water 3 minuten sneller dan andere reguliere kookplaten.
  • A+ inductiekookplaten zijn een Groene keuze. Door effectiever gebruik bespaart u tot wel 35% energie.
  • Extra boostvermogen; de A+ techniek brengt de pan supersnel op de gewenste temperatuur.

 

Flexzones

Met het innovatieve en unieke 8-hoekige design van onze flexzones wordt een optimale kookoppervlakte gecreëerd tot wel 385 x 225 mm, de grootste in de markt. Daardoor is er een extreem kleine ruimte tussen de recht afgesneden koppelbare zones. Kortom een échte volwaarde flexzone.

Grillplaat

Deze rechthoekige grillplaat is perfect voor gebruik op de flexzones. De plaat is eenvoudig van de kookplaat af te halen dankzij de handvatten en is gemaakt van gietaluminium. Let wel op, de grillplaat wordt zeer heet!

Grillplaat


Reguliere of A+ wokbrander

Een A+ Vario wok brander is compacter van formaat dan de reguliere wokbrander. Dit betekent dat het de vlam meer centreert onder de pan waardoor er minder warmte verloren gaat. De A+ Vario wokbrander heeft nog een voordeel; het beschikt over een groot regelbereik (0,27 – 4,6 kW) waardoor u zowel zachtjes kunt sudderen als krachtig wokken. De A+ Vario wokbrander bestaat uit 2 branderringen die afzonderlijk bediend kunnen worden. De reguliere wokbrander heeft een regelbereik van 1,5 – 3,5 kW. Het gasrendement bij A+ brander geeft een besparing van 15% besparing t.o.v. een reguliere brander. 

Bandstalen of geëmailleerde gietijzeren pandragers

Bandstalen pandragers hebben een glad oppervlak waardoor deze makkelijk af te nemen zijn. Onze geëmailleerde gietijzeren pandragers zijn robuust en duurzaam.  Het oppervlak is ruwer waardoor uw pannen zeer stevig staan.

Gietijzer


 

Zelf een keuken ontwerpen? Dat kan! Met onze online Keukenplanner kun je jouw eigen 3D keuken ontwerpen. Probeer het nu!

Naar de Keukenplanner

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 
 

Klik hier om terug te gaan naar Pelgrim

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.