Met een groene keuken breng je meer kleur in huis

Met een groene keuken breng je meer kleur in huis

Op zoek naar een keuken in de kleur groen? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment aan keukendeuren en kleuren. In onze keukencollectie vind je groene keukens in verschillende tinten groen. Van een subtiele lichtgroene tot een opvallende donkergroene keuken. Zo vind je altijd een groene tint die past bij jouw wensen. Stel op ontspannen wijze jouw eigen groene keuken samen. 

Collectie bekijken

Warmte in je interieur met deze groene keuken

Deze variant van de Olympia keuken is door haar stroken en olijfgroene keuken meer een landelijke keuken. Door de kleur olijfgroen toe te passen, creëer je een fijne mediterrane sfeer in jouw keuken. Door de combinatie met het composiet aanrechtblad dat is uitgevoerd in een rustige kleur, is het mogelijk deze hele keuken in het groen uit te voeren, zonder dat dit druk over komt. Het is een echte leef- en woonkeuken waar je jezelf al snel thuis voelt. 

Olympia olijfgroen

Bruynzeel keuken Olympia antiekgroen

Een moderne groene keuken

De Olympia antiekgroen is een mintgroene keuken. We hebben de keuken ontworpen in een stoere eilandopstelling met daarbij keukendeuren in kasteeleiken. Het antiekgroen past uitstekend bij de gouden handgrepen. Interesse in de kleur antiekgroen voor jouw keuken? Maar op zoek naar een andere opstelling of bijvoorbeeld keukenblad? We stellen graag samen met jou de ideale keuken samen. 

Zoek je een klassieke groene keuken? 

Wist je dat de allereerste Bruynzeel keuken ook een groene kleur had? In 1937 ontwierp Piet Zwart de eerste Bruynzeel keuken in de kleur varengroen. De kleur werd gekozen door Cornelis Bruynzeel. Hij wist al snel dat dit mooie product moest worden uitgevoerd in de kleur van de jurk die zijn vrouw aanhad op de dag dat ze elkaar ontmoetten. Je kunt dus wel stellen dat de Piet Zwart varengroen een groene keuken is met een romantische gedachte. Vandaag de dag is deze keuken nog steeds verkrijgbaar in een modern jasje, maar met de details en de kleuren van vroeger. 

De eerste Bruynzeel keuken Piet Zwart varengroen

Bruynzeel keuken Andes wit

Geen groene kasten? Denk dan eens aan een groene keukenmuur

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om niet de keuken, maar de keukenruimte groen te maken. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een groene achterwand in de keuken. Zoals bij de Andes wit. Een stijlvolle combinatie tussen de lichte en donkere keuken vind je in dit keukenontwerp. Deze moderne keuken is deels uitgevoerd in een witte hoogglans L-opstelling, maar heeft ook hoge kasten en bovenkasten in de kleur leisteengrijs. Het is niet alleen een blikvanger in het interieur, bijvoorbeeld door het opvallende marmerlook keukenblad en de bijpassende kraan, spoelbak en greeplijst, maar ook is deze keuken van alle gemakken voorzien.

Op zoek naar een duurzame groene keuken?

Op zoek naar een écht groene keuken? Ook dan ben je bij Bruynzeel Keukens aan het juiste adres. Zo is het keukentype Atlas onze meest duurzame keuken en worden keukens in onze eigen fabriek op CO2-neutrale wijze geproduceerd. 

Meer over duurzaamheid

Atlas puur eiken

Front bekijken in het keukenatelier van Bruynzeel Keukens

Voel je thuis in een Bruynzeel winkel

Wil je graag aan de slag met het ontwerp van jouw nieuwe keuken? Onze aankoopadviseurs staan voor je klaar. Tijdens een vrijblijvende ontwerpafspraak nemen we graag uitgebreid de tijd voor je. We luisteren naar jouw wensen en geven je advies op maat. Het ontwerpgesprek is erop gericht jou zo goed mogelijk te helpen om tot een keuken te komen die helemaal past bij jou. Dit doen we door in gesprek te gaan, maar ook samen kleuren, materialen, kasten en apparatuur te bekijken en beleven. Je ontvangt een 3D-keukenontwerp en transparante offerte van jouw keukenontwerp. 

Afspraak maken

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.