Met een groene keuken breng je meer kleur in huis

Op zoek naar een keuken in de kleur groen? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment aan keukendeuren en kleuren. In onze keukencollectie vind je groene keukens in verschillende tinten groen. Van een subtiele lichtgroene tot een opvallende donkergroene keuken. Zo vind je altijd een groene tint die past bij jouw wensen. Stel op ontspannen wijze jouw eigen groene keuken samen. 

Een moderne groene keuken

De Olympia antiekgroen is een mintgroene keuken. In dit voorbeeld hebben we de keuken ontworpen in een stoere eilandopstelling met daarbij keukendeuren in kasteeleiken. Het antiekgroen past uitstekend bij de gouden handgrepen. Interesse in de kleur antiekgroen voor jouw keuken? Maar op zoek naar een andere opstelling of bijvoorbeeld keukenblad? Er kan meer dan je denkt. We ontwerpen graag een keuken die écht past bij jou. 

Olympia antiekgroen
Keuken: Olympia antiekgroen

 

Warmte in je interieur met deze groene keuken

Deze variant van de Olympia keuken is door haar stroken en olijfgroene keuken meer een landelijke keuken groen. Door de kleur olijfgroen toe te passen, creëer je een fijne mediterrane sfeer in jouw keuken. Door de combinatie met het composiet aanrechtblad dat is uitgevoerd in een rustige kleur, is het mogelijk deze hele keuken in het groen uit te voeren, zonder dat dit druk over komt. Het is een echte leef- en woonkeuken waar je jezelf al snel thuis voelt. 

Op zoek naar een andere kleurtint? Bekijk de mogelijkheden. 

Olympia olijfgroen
Keuken: Olympia olijfgroen

 

Een combinatie van materialen in de groene keuken

Ben je op zoek naar een groene keuken, maar wil je niet direct een compleet groene keuken? Kies dan voor een combinatie van keukendeuren in het donkergroen samen met andere kleuren en materialen. Zo wordt gebruik gemaakt van de kleur jaguargroen: een echte trendkleur die zorgt voor een strakke en luxe uitstraling. Ook vind je een kookeiland en aanrechtblad in marmerlook en wordt er gebruik gemaakt van Sumatra oud eiken. Het resultaat? Een donkergroene keuken die luxe en design uitstraalt. 

Optima Jaguar groen
Keuken: Optima Jaguargroen

 

Zoek je een klassieke groene keuken? Denk dan eens aan de Piet Zwart varengroen

Wist je dat de allereerste Bruynzeel keuken ook een groene kleur had? In 1937 ontwierp Piet Zwart de eerste Bruynzeel keuken in de kleur varengroen. De kleur werd gekozen door Cornelis Bruynzeel. Hij wist al snel dat dit mooie product moest worden uitgevoerd in de kleur van de jurk die zijn vrouw aanhad op de dag dat ze elkaar ontmoetten. Je kunt dus wel stellen dat de Piet Zwart varengroen een groene keuken is met een romantische gedachte. 

Vandaag de dag is deze keuken nog steeds verkrijgbaar in een modern jasje, maar met de details en de kleuren van vroeger. 

Piet Zwart varengroen
Keuken: Piet Zwart varengroen

 

Geen groene kasten? Denk dan eens aan een groene keukenmuur

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om niet de keuken, maar de keukenruimte groen te maken. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een groene achterwand in de keuken. Ook hier kun je variëren met verschillende kleuren groen. We laten je graag een paar voorbeelden zien van Bruynzeel keukens in combinatie met een groene achterwand. 

Groene muur
Keuken links: Andes hoogglans wit
Keuken in het midden: Atlas betongrijs

 

Op zoek naar een duurzame groene keuken?

Op zoek naar een écht groene keuken? Ook dan ben je bij Bruynzeel Keukens aan het juiste adres. Zo is het keukentype Atlas onze meest duurzame keuken en worden keukens in onze eigen fabriek op CO2-neutrale wijze geproduceerd. 

Meer over duurzaamheid 


Groen in je keuken met planten en accessoires

Breng de kleur groen terug in je keuken met groene keukenaccessoires of ga voor een urban jungle door lekker veel planten in de keuken te plaatsen. Lees hier hoe je de botanische trend terug kunt brengen in jouw keuken. 

Groen in je keuken

 

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

We gaan graag persoonlijk met je in gesprek. Op basis van jouw stijl, keukenruimte en budget maken we een 3D-keukenontwerp. Natuurlijk in de kleur van jouw wens, jij bepaalt hoe jouw keuken eruit komt te zien. Maak een afspraak in een winkel bij jou in de buurt of maak kennis met een ervaren Bruynzeel Keukens adviseur via een online adviesafspraak. 

Afspraak maken   Bekijk de collectie
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.