Samenwerking NoWa KItchen en DKG

Mei 2024

Samen met NoWa Kitchen gaat DKG, moederbedrijf van Bruynzeel Keukens, circulaire keukens maken op industriële schaal. Zo gaan we de bouw en renovatie van huurwoningen radicaal verduurzamen. Ook huurders met een smalle beurs kunnen straks een circulaire keuken krijgen. Zo dragen we bij aan de missie van Nederland om in 2050 een volledig circulaire economie te hebben, waarin hergebruik en reparatie leidend zijn.

“Samen maken we een grote sprong voorwaarts. DKG maakt 100.000 keukens per jaar. Wij kunnen de circulaire keukens van NoWa op industriële schaal produceren.” Ron van den Berg, Directeur Business Development van DKG Groep.

Samenwerking NoWa
De NoWa-keuken bestaat grotendeels uit bio-based materialen en losmaakbare verbindingen.

  • Daardoor is reparatie eenvoudig
  • Is er minder afval
  • En zijn grondstoffen beter herbruikbaar


DKG is al marktleider in keukens voor corporatiewoningen, met o.a. het merk Bruynzeel Keukens. Onze fabriek maakt nu 100.000 keukens per jaar, waaronder een biobased keukenlijn. De samenwerking met NoWa is er een die naadloos aansluit bij onze voorlopersrol op het gebied van duurzame initiatieven in de keukenbranche.

Meer weten over onze circulaire keukens? Neem contact op met een van onze acccountmanagers.

Contact 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?