Verkoopproces

Het oplossen van het dagelijkse keukenvraagstuk is voor ons meer dan het leveren van een keuken alleen. We denken graag mee in integrale oplossingen die passen binnen jouw project. Door de jaren heen hebben we hier verschillende diensten voor ontwikkeld. Want ondanks dat we slechts één onderdeel van de hele keten zijn, begrijpen we als geen ander dat jij alles zo snel mogelijk en goed geregeld wilt hebben. In overleg en volgens de gemaakte afspraken bieden we je de ondersteuning die je van ons nodig hebt. Zo houd je overzicht op je project én de kosten. 

Vind accountmanager

Persoonlijke aankoopbegeleiding

We willen het je vooral makkelijker maken. Ook wat betreft de aankoop van een nieuwe keuken voor jouw kopers. Op basis van de afgesproken ontwerpen en commerciële informatie, stellen we een project specifieke brochure op. Indien gewenst organiseren wij een kopersavond in een van onze winkels waarbij we kopers informeren over de mogelijkheden binnen het project. Op deze manier weten we zeker dat jouw kopers de keuken krijgen die bij hun nieuwe woning past binnen de voorwaarden die we samen gesteld hebben. Afspraken over de uitvoering zoals inmeten, leidingwerk, levering en montage doen we in overleg met jou, de aannemer én koper.

Brouchure

Landelijke dekking

Met meer dan 35 winkels bieden we jou en jouw kopers landelijke dekking. Voor vragen en het maken van afspraken kunnen kopers altijd bij een vestiging in de buurt terecht. 

Bekijk alle winkels

Afstemming met de bouw

We vinden het belangrijk dat we elkaar niet voor de voeten lopen. Toch wil je goed op de hoogte blijven van alle vorderingen op de bouw. Dat begrijpen we als geen ander. De afspraken zoals overeengekomen met jouw kopers, voeren we dan ook als vanzelfsprekend uit. Waar nodig stemmen we onze werkzaamheden hiervoor af met de aannemer en eventueel onderaannemers. 

Bouwplaats met projectbegeleider

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?