Van Wijnen Regio West

 ‘’Wij herkennen onszelf in Bruynzeel’’ Wijnen

‘’Het familiegevoel en ondernemerschap zit in het DNA van onze organisatie. Hierdoor verloopt onder meer de samenwerking met Bruynzeel zo prettig: we hebben een vergelijkbare visie en achtergrond.’’ aldus Yvette Poell, verkoopmanager bij Van Wijnen Projectontwikkeling West. 

Van Wijnen: succesvol door ‘gewoon hard werken’

Vandaag de dag staat Van Wijnen bekend als groot Nederlands bouwconcern, dat zowel actief is in de woningbouw als in de utiliteitsbouw. Van oorsprong is Van Wijnen een familiebedrijf, dat in 1907 startte met timmerwerk, vervolgens is doorgegroeid naar bouwbedrijf en inmiddels veel meer doet dan dat. Ze ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden. ‘’We zijn gegroeid door ‘gewoon’ hard te werken. Het telkens weer net een stukje beter doen dan je al deed, en net iets sneller inspringen op veranderingen dan je voorheen deed.

Yvette Poell:

'’Bij de medewerkers van Van Wijnen zit ondernemerschap in het bloed. Diezelfde manier van werken zie je ook terug bij onze contactpersonen van Bruynzeel Keukens’’ 

We zoeken dan ook graag de connectie met onze samenwerkingspartners. Zo organiseren we regelmatig relatiedagen, waarbij we van elkaar kunnen leren. Vanuit alle vakgebieden binnen Van Wijnen gaan we samen met onze partners op zoek gaan naar zaken die we nog beter kunnen maken. We zeggen niet voor niets: samen bouwen aan ruimte voor een beter leven.’’ 


Altijd een vast aanspreekpunt binnen Bruynzeel Keukens 

‘’BWijneninnen Van Wijnen hebben we op verschillende momenten contact met Bruynzeel Keukens. Ik heb zelf het meeste contact met Marcel Tack, onze accountmanager vanuit Bruynzeel Keukens, vertelt Yvette. ‘’Maar er is op de bouw bijvoorbeeld ook veel contact tussen onze uitvoerders en de projectleider van Bruynzeel. En ook vanuit werkvoorbereiding is er veel contact met Bruynzeel. Ieder heeft zo zijn eigen vaste contactpersoon binnen Bruynzeel. Dit zorgt ervoor dat we altijd vlot door kunnen werken: er zijn korte lijntjes en we weten meteen wie we voor wat nodig hebben. 

Yvette Poell:

‘’Afspraken die je maakt, worden nagekomen’’ 

We hebben een goede samenwerking en zijn hierin open en eerlijk naar elkaar. Door deze vertrouwde sfeer tussen Van Wijnen en Bruynzeel Keukens, kunnen we het ook beter maken voor de klant. Zo is Bruynzeel vanaf het begin al betrokken bij een project. Vooraf wordt een afspraak gemaakt, waarbij de accountmanager kijkt hoe hij de ruimte zou indelen. Wat is het meest praktisch voor de klant en wat past bij de wensen die wij als Van Wijnen hebben? Op het moment dat de verkoop start, is de keukenruimte dan al zo praktisch en logisch mogelijk ingedeeld.’’ 

Yvette Poell:

‘’Doordat Bruynzeel aanwezig is bij de start verkoop en potentiele kopers van woningen daar al kan spreken, is er minder druk voor de potentiele kopers wanneer het aankomt op de beslismomenten. Ze hebben tenslotte al een beter beeld van wat ze kunnen verwachten.’’  

WijnenNet dat stapje extra

Naast het meedenken over de indeling van de ruimte en het ontwerp van een mooie en functionele keuken, denkt Bruynzeel Keukens ook op andere vlakken met ons mee. Zo hebben we een voorbeeld van een project waarbij de bouwtijd lang is. Kopers hebben al ruime tijd terug hun keuken gekocht. Om de aankoop van de nieuwe woning toch levend te houden, kopers te enthousiasmeren en kennis te laten maken met hun nieuwe buren, organiseert Van Wijnen in samenwerking met Bruynzeel Keukens een rondleiding door de keukenfabriek voor kopers. Of ze nu een Bruynzeel Keuken hebben gekocht of niet, ze nemen elke koper graag mee in het verhaal van Bruynzeel Keukens en hoe deze worden gemaakt in de eigen fabriek in Bergen op Zoom.  

MijnHuis: na oplevering alleen nog maar je meubels wegzetten

‘’Waar Bruynzeel Keukens zich wat ons betreft echt in heeft vastgebeten, is de samenwerking tijdens de ontwikkeling van het MijnHuis concept. MijnHuis is het concept van Van Wijnen en speelt in op de groeiende behoefte van mensen om niet meer te hoeven klussen.  

Yvette Poell:

"Bij de zoektocht naar een keukenleverancier die mee kon denken in de ontwikkeling van dit concept, kwam Bruynzeel stipt als nummer 1 naar voren."

Met MijnHuis bieden we toekomstige bewoners de mogelijkheid om hun woning volledig door ons te laten afwerken in een stijl die zij kiezen. Op het moment dat de woning wordt opgeleverd, hoeven de bewoners alleen nog maar hun spullen te verhuizen. Er kan gekozen worden uit de stijlen: robuust, puur, elegant, uitbundig en rust. Elke stijl heeft zijn eigen bijpassende elementen waar de klant uit kan kiezen. Denk hierbij aan vloeren, sanitair, deuren en tegels. 

Sfeerbeeld

  

Ook voor de keuken moest een geschikte samenwerkingspartner gevonden worden voor dit concept. We hebben drie keukenleveranciers uitgenodigd bij ons op kantoor en gevraagd om zichzelf te presenteren en aan te geven hoe zij de uitwerking van dit concept zouden aanpakken. Uiteindelijk hebben we voor Bruynzeel gekozen. Niet alleen was er een goede klik tussen onze organisatie en Bruynzeel Keukens, maar ook had Bruynzeel al jarenlange ervaring met de ontwikkeling- en uitvoering van soortgelijke concepten. Denk hieraan bijvoorbeeld aan het Victor&Wonen concept van de BAM. 

De mogelijkheden zijn oneindigWijnen

In het traject dat volgde, heeft Van Wijnen uitgesproken wat de wensen waren en heeft de accountmanager van Bruynzeel daar mooi op ingespeeld. Zo is er samen met de styliste van MijnHuis gekeken naar welke stijlen we konden gebruiken, maar ook naar de meest verkochte keukens binnen Bruynzeel en de trends die spelen in woonland. Bij iedere woonstijl zijn passende keukens uitgezocht om de klant een idee te geven hoe het eruit kon komen te zien en om de klant te inspireren. Omdat een keuken wel heel specifiek is en veel invloed heeft op het totaalplaatje van de woning, maakten we de keuze om de klanten vooral te inspireren, maar wel vrij te laten in hun keuze voor een keuken. Zo hebben we passend bij iedere stijl voorstellen voor kleuren en materialen, maar kan men in de Bruynzeel winkel echt helemaal los. We zien dat iedereen getriggerd wordt door keukens die anders zijn dan anders. Door de voorbeelden van Bruynzeel zien de klanten dat mogelijkheden oneindig zijn als het gaat om de keuken. 

Meer weten? 

Klik hier voor meer informatie over Van Wijnen. Benieuwd wat Bruynzeel Keukens voor uw project kan betekenen? Neem voor meer informatie contact op met één van onze accountmanagers.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?