preload
Gegevens bewoner
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
10 MB limiet.
Toegestane types: txt rtf pdf doc docx xls xlsx jpg png gif.
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
10 MB limiet.
Toegestane types: bmp jpeg jpg png gif.

Service & Garantie

Met Bruynzeel Keukens kies je voor een vertrouwd Nederlands fabricaat. Bruynzeel Keukens is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. Dit betekent dat de in de CBW-voorwaarden opgenomen garantieregeling van toepassing is op je aankoop. 

  • Bekijk hier de CBW voorwaarden 
  • Download hier de leveringsvoorwaarden
  • Download hier de verkoopvoorwaarden
     

Wij zijn pas tevreden als de keuken helemaal voor je werkt
Ondanks alle zorg en aandacht voor de keuken kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. Dan is het prettig te weten dat we je zo snel mogelijk te hulp schieten. Ons servicetraject verloopt altijd volgens de voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen, dus je kunt vertrouwen op een snelle en doeltreffende oplossing.

Service & Garantie formulier
Als je een vraag of opmerking hebt over je gekochte keuken, kun je dit melden via bijgaande online service-en garantieformulier. Na ontvangst van de aanvraag nemen we binnen 5 werkdagen contact op. Vergeet niet je ordernummer hierbij in te vullen. Dit ordernummer kun je vinden op de sticker in het gootsteenkastje.

Klacht 
Heb je  een klacht die betrekking heeft op de communicatie of processen dan kun je dit melden via klachten@bruynzeelkeukens.nl  Als er iets is met je gekochte keuken, kun je dit aangeven via het bijgaande service-en garantieformulier. 

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?