Bruynzeel Keukens in vernieuwde showroom Aalberts Bouw

Van eeuwenoude boerderij tot inspirerende showroom

De showroom van Aalberts bevindt zich in een eeuwenoud pand, dat lange tijd heeft gefunctioneerd als boerderij. Alleen al het pand en de inrichting bieden enorm veel wooninspiratie, en dan moet het gesprek nog beginnen! Het team van Aalberts heeft samen met stylisten diverse pakketten samengesteld die aansluiten bij de huidige trends. Van sanitair tot radiatoren en van binnendeuren tot onze Bruynzeel Keukens. De kopersopties zijn van diverse kwaliteitsmerken zoals onder andere Mosa en Villeroy & Boch. Kopers van een nieuwbouwwoning kunnen hun woning door middel van een uitgebreid keuzeaanbod helemaal personaliseren. De kopersbegeleiders van Aalberts bieden verdere ondersteuning in het bouwproces en keuzeproces dat hierbij komt kijken. 

Boerderij


Samenwerking met vernieuwde Bruynzeel winkel in Utrecht

De keuze voor Bruynzeel Keukens als projectleverancier, had een aantal redenen. Elroy Schallenberg van Aalberts vertelt:  


“ We hebben de keuze voor Bruynzeel Keukens gemaakt, omdat ze de klanten zoveel mogelijk willen ontzorgen in het gehele keukentraject. Een groot pluspunt is daarnaast dat Bruynzeel Keukens een jarenlange ervaring heeft op het gebied van projectkeukens.’’ 


Kopers binnen de projecten van Aalberts kunnen terecht in de compleet vernieuwde Bruynzeel winkel in Utrecht wanneer zij nog meer keukeninspiratie willen opdoen. Naast twee verdiepingen met inspirerende keukenopstellingen, vinden zij hier ook een heuse ontwerpstudio waar binnen 15 minuten een eerste visualisatie van de keuken gemaakt kan worden. Daarnaast kan men in het keukenatelier aan de slag met alle kleuren, deuren en materialen om zo een unieke en persoonlijke combinatie te creëren. 

Onze ervaren aankoopadviseurs denken graag mee met een ontwerp op maat, waarbij niet alleen naar de wensen op het gebied van stijl en keukenapparatuur gekeken wordt, maar ook functionaliteit en de leefsituatie worden meegenomen. Zo krijgt de koper altijd een keuken die mooi én functioneel is en helemaal past bij zijn of haar stijl, keukenruimte en budget. Na de afspraak krijgt de koper altijd vrijblijvend een 3D keukenontwerp en een transparante offerte mee naar huis. 

Lees hier meer over de vernieuwde winkelformule van Bruynzeel Keukens

Neem alvast een virtueel kijkje in de Bruynzeel winkel in Utrecht

Utrecht

Meer weten over een samenwerking met Bruynzeel Keukens voor uw project? 

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Met onze jarenlange ervaring, zorgen we altijd voor een gerichte aanpak geschikt voor uw project en doelgroep. Hierbij werken we veelal samen met een Bruynzeel winkel in de buurt van het project, waarbij u ook gebruik kan maken van aanvullende mogelijkheden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld onze locaties in zetten ten behoeve van kopersavonden. Onze accountmanager in uw regio vertelt u graag meer over onze werkwijze en mogelijkheden. 


Vind een accountmanager in mijn regio  

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?