Samenwerking Bruynzeel Keukens en Aalberts

Aalberts werkt al enige tijd samen met Bruynzeel Keukens. De keuze voor Bruynzeel Keukens als projectleverancier, heeft een aantal redenen. Elroy Schallenberg van Aalberts vertelt “We hebben de keuze voor Bruynzeel Keukens gemaakt omdat ze de klanten zoveel mogelijk ontzorgen in het gehele keukentraject. Een groot pluspunt is daarnaast dat Bruynzeel Keukens jarenlange ervaring heeft op het gebied van functionele, duurzame en mooie projectkeukens”.

De showroom van Aalberts bevindt zich in een eeuwenoud pand, dat lange tijd heeft gefunctioneerd als boerderij. Alleen al het pand en de inrichting bieden enorm veel wooninspiratie, en dan moet het gesprek nog beginnen! Het team van Aalberts heeft samen met stylisten diverse pakketten samengesteld die aansluiten bij de huidige trends. Natuurlijk staat er in de showroom een prachtige Bruynzeel keuken opgesteld. Kopers binnen de projecten van Aalberts kunnen terecht in de winkel van Bruynzeel Keukens in Utrecht om nog meer keukeninspiratie op te doen. Naast twee verdiepingen met inspirerende keukenopstellingen, vinden zij hier ook een heuse ontwerpstudio waar binnen 15 minuten een eerste visualisatie van de keuken gemaakt kan worden. Daarnaast kan men in het keukenatelier aan de slag met alle kleuren, deuren en materialen om zo een unieke en persoonlijke combinatie te creëren. 

AalbertsAalbertsAalbertsAalberts

Benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Met onze jarenlange ervaring, zorgen we altijd voor een gerichte aanpak geschikt voor jouw project en doelgroep. Hierbij werken we veelal samen met een Bruynzeel winkel in de buurt van het project, waarbij je ook gebruik kan maken van aanvullende mogelijkheden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld onze locaties in zetten ten behoeve van kopersavonden. Onze accountmanager in uw regio vertelt graag meer over onze werkwijze en mogelijkheden.

Neem contact op
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?