In vijf stappen naar de keuken die werkt.

Contact

Bruynzeel Keukens staat voor gemak. En voor de keuken die werkt voor iedereen. Dat geldt ook voor de reis naar deze nieuwe keuken toe. En de route daarna. Wij geloven erin dat het hierbij makkelijker is om één vast contactpersoon uit onze organisatie te hebben. Zo weet je altijd bij wie je moet zijn en is daar nooit twijfel over mogelijk. Of het nu ter oriëntatie van jouw nieuwe (project)keuken, tijdens of na een bestelling is. Eén aanspreekpunt voor jouw project in jouw regio dus. Overzichtelijk en duidelijk. 

Vind accountmanager

 

 

Kennismaken & Inventariseren

Of je nu een compacte keuken voor een woningbouwproject zoekt of als ontwikkelaar diverse opties voor een riante koopwoning naast elkaar wilt leggen: wij zijn oprecht benieuwd naar het specifieke keukenvraagstuk binnen jouw project. Op basis van één of meerdere gesprekken, inventariseren we je wensen, voorkeuren en kostenramingen. We leggen deze naast ons assortiment en diensten zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en eventuele extra opties. Zo weet jij vooraf precies wat je van ons kunt verwachten als je besluit jouw projectkeuken(s) voor koop- of huurwoningen bij Bruynzeel Keukens te bestellen. 

 

 

Keukenvraagstuk oplossen

Wij weten als geen ander dat elke doelgroep een andere keukenoplossing nodig heeft. Wanneer alle projectwensen en afgegeven kostenramingen inzichtelijk zijn, gaan we dan ook zo snel mogelijk aan de slag met het oplossen van jouw specifieke keukenvraagstuk. We doen dit op basis van gemak en functionaliteit. Omdat we begrijpen dat het oog hierbij ook wat wil, nemen we je mee langs de mogelijkheden in ons assortiment. Zo kun je ervoor kiezen om eventuele stelposten mee te nemen of huurders en kopers zelf nog wat te laten samenstellen in bijvoorbeeld kleur, afwerking of apparatuur. 

 

 

Afspraken & Uitvoering

Wij begrijpen wat je van ons nodig hebt, maar geven je graag keuze in de mate waarin je onze hulp op jouw project wilt inzetten. In principe kunnen we namelijk alles van het ontwerp van de keuken, de brochures, kopers- en huurdersbegeleiding tot de levering en montage voor je regelen. Het gaat ons er vooral om dat jij jouw plannen kunt uitvoeren zoals jij dat wil. Op deze manier kunnen we het hele proces met elkaar afstemmen en waarborgen dat de uitvoering met de kwaliteit en service gedaan wordt die je van ons mag verwachten. Voor ons spreekt het voor zich dat we hierin flexibel met je meedenken. Met onze jarenlange ervaring weten we namelijk maar al te goed dat dat de sleutel tot succes is. Alleen zo kunnen we onze visie en belofte dat alle klanten ambassadeurs van Bruynzeel Keukens zijn, waarmaken. 

 

 

Duurzame Relatie

Klantgerichtheid  staat bij ons voorop. We proberen het jou en jouw klant namelijk zo makkelijk mogelijk te maken. Dat begint al bij het inplannen van een eerste afspraak en gaat door tot na de levering en montage. Want ook tijdens het gebruik van de keuken kun je altijd rekenen op onze kwalitatieve relatie, zowel tijdens de garantieperiode als daarna. Op deze manier werken we toe naar een duurzame samenwerking waarbij wij als partner blijvend alle individuele keukenvraagstukken voor je oplossen. Want dat is als sinds 1937 onze ambitie. 

 

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?