De Warehouse

Bruynzeel Keukens en Era Contour
Era Contour en Bruynzeel Keukens werken al geruime tijd samen en hebben samen alle keuzemogelijkheden voor kopers van een nieuwbouwwoning op één centrale, inspirerende plek samengebracht: De Warehouse. Era Contour is een ontwikkelende aannemer en onderdeel van TBI Holdings. Het bedrijf creëert ruimte, ontwikkelt buurten en wijken waar mensen gelukkig en veilig kunnen wonen. Era Contour doet dit in samenwerking met klanten en in co-creatie met partners. Bruynzeel Keukens is er daar een van. 

Bruynzeel Keukens
Het voordeel voor de klant is dat zij in een inspirerende omgeving alle keuzes kunnen maken. Ook de Bruynzeel Keukens invulling sluit echt heel mooi aan bij het hele concept. Het voordeel voor de klant is dat men alles onder-1-dak kan vinden en dat er toch voldoende keuze is. Zeker omdat er vooraf goed is nagedacht over de getoonde keukenopstellingen en de afwerking van de keukens. Samen met de adviseurs van Bruynzeel Keukens wordt er een keuken op maat gemaakt. Een keuken die past bij de leefsituatie, stijl en budget. Mooi, functioneel en betaalbaar. Al sinds 1937 maken wij slimme ontwerpen voor keukens van duurzame kwaliteit. 

Bruynzeel Keukens en Era

Bruynzeel Keukens en Era

Benieuwd wat Bruynzeel Keukens voor jouw project kan betekenen? Neem contact op met een van onze accountmanagers.

Contact opnemen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?