preload

Contactgegevens

Jill Damwijk

Aangenaam! Ik ben jouw contactpersoon binnen Bruynzeel Keukens voor koopwoningprojecten in de regio Rotterdam. Binnen Bruynzeel Keukens heb ik jarenlang binnen verschillende disciplines gewerkt. Hierdoor kan ik onze werkwijze goed uitleggen en heb ik een breed inzicht in de verschillende behoeftes van klanten. Door mijn achtergrond als interieurarchitect kan ik slim met je meedenken in de voorbereidingen van het project, om samen tot een mooie en slimme keukenoplossing voor in de woningen te komen. 

Van oriëntatie tot plaatsing en daarna ben ik jouw vaste aanspreekpunt en houd ik je op de hoogte van alle ontwikkelingen van onze organisatie én de ontwikkelingen op het gebied van keukentrends. 

Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof. Vanaf 25 mei 2020 ben ik weer aanwezig. Mijn werkzaamheden worden tijdens mijn verlof waargenomen door mijn collega Robbert Schuurbiers. Neem gerust contact met hem op. Zijn telefoonnummer is: 06-10952284 of u kunt een e-mail sturen naar: rschuurbiers@bruynzeelkeukens.nl. 

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?