PROVADA 2022

‘Act now for a better tomorrow’ is het thema van de PROVADA 2022 van 14 t/m 16 juni in de RAI Amsterdam. Het is de grootste vastgoedbeurs van Nederland en staat dit jaar volledig in het teken van klimaatadaptie, want samen werken aan uitdagende opgaves in de woningmarkt, de binnensteden en in de regio met oog voor de volgende generatie, dat is waar het om draait. Ook bij Bruynzeel Keukens.

Provada 2022

Circulair: de keuken van de toekomst
Ook dit jaar is Bruynzeel Keukens aanwezig bij de PROVADA, waarbij onze nieuwe ontwikkelingen op het gebied van functionele keukens worden getoond, met als hoogtepunt de circulaire keuken. We laten je graag zien hoe wij het keukenvraagstuk oplossen voor ieder project met oog voor het klimaat, milieu en levensbestendigheid. Vandaar dat onze circulaire keuken ook centraal zal staan in ons verhaal. Het is de volledig groene keuken waarmee wij als markleider in onze branche het goede voorbeeld willen geven én het verschil maken. Met gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit altijd als basis.

Provada

CO2-neutraal keukenproces
Naast de circulaire keuken zijn we ook het keukenproces continu aan het verbeteren. Tijdens de PROVADA leggen we je uit wat dit proces inhoudt. Als enige in de keukenbranche produceren wij volledig CO2-neutraal in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. We werken we aan een keuken die bijdraagt aan een toekomstbestendige samenleving.

Nieuwsgierig?
Meer weten over dé keuken van de toekomst? Bezoek de PROVADA en kom langs bij onze stand 12-56. Onder het genot van een hapje en een drankje praten we je graag bij en staan we stil bij ons 125-jarig jubileum. Neem contact op met een van onze accountmanagers voor toegangstickets. 

Contact 

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?