Logistiek

Per 1 januari 2020 wordt het transport bij ons verzorgd door Top Delivery Services (TDS), een transport- en verhuis-organisatie met een groot landelijk netwerk. Ook bij TDS is duurzaamheid een strategisch speerpunt. Zij werken met het modernste materieel en met de modernste hulpmiddelen en maken gebruik van logistieke hubs. 

Transport

Zodra de keukens zijn geproduceerd, worden ze vanuit ons distributiecentrum meegegeven aan onze transporteur: Top Delivery Services. Dit is een bekende transport- en verhuisorganisatie met een groot landelijk netwerk en jarenlange ervaring in het vervoer van meubels en keukens. Doordat onze keukens in Nederland worden geproduceerd, hoeven de vrachtwagens met onze keukens geen enorm grote afstanden af te leggen. Hier zitten veel bijkomende voordelen aan vast op het gebied van duurzaamheid en de korte lijnen die we hebben met onze transporteur.
 

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?