Handgrepen keuken

Een erg belangrijk onderdeel van de keuken zijn de grepen. Niet alleen de uitstraling wordt er door bepaald, ze zijn ook op het gebied van functionaliteit belangrijk tijdens het gebruik van je keuken. Het is namelijk één van de meest gebruikte onderdelen in de keuken. De grote vraag is echter wat voor greep je bij jouw keuken vindt passen. Of wil je het liefst helemaal geen handgrepen en ga je voor een greeploze keuken? Bij Bruynzeel Keukens vind je meer dan 45 soorten handgrepen. Ook wanneer je kiest voor greeploos, heb je tal van keuzes. Maar wat is nu precies het verschil?

Comfort grepen

Comfort grepen

Bekijk alle comfort grepen

Design grepen

Design grepen

Bekijk alle design grepen

Luxe grepen

Luxe grepen

Bekijk alle luxe grepen

Handgrepen

Net zoals bijna alle onderdelen in de keuken kun je handgrepen in allerlei maten, materialen en soorten krijgen. Samen met de keukendeuren, het aanrechtblad en de achterwand bepalen handgrepen de sfeer van je keuken. Het lijkt dus slechts een detail, maar toch is het belangrijk hier voldoende aandacht aan te geven. De meeste handgrepen zijn gemaakt van metaal: een sterk materiaal dat zeer geschikt is voor dagelijks gebruik en bovendien onderhoudsvriendelijk is. Je kunt grepen verkrijgen in een matte of glimmende variant, van een langwerpige greep tot een deurknop. 

Greeploos

Bij deze variant wordt er een greeplijst tussen deuren, laden en het werkblad geplaatst. Kasten zijn hierbij te openen zonder een handgreep te gebruiken. Over het algemeen geeft een greeplijst de keuken een moderne en strakke uitstraling, je ziet immers geen handgrepen. Ook wanneer je kiest voor een greeploze keuken, heb je verschillende keuzes in de greeplijst. Zo kun je jouw keuken mooi accentueren met bijvoorbeeld een koperen of gouden greeplijst. Een aandachtspunt bij de aanschaf van een greeploze keuken ten opzicht van een keuken met handgrepen, is het onderhoud. Omdat keukendeuren en laden rechtstreeks worden vastgepakt, bestaat de mogelijkheid dat je een greeploze keukens iets vaker moet schoonmaken.   

Greeploos

 

Comfort handgrepen

Niet alleen het uiterlijk van de keuken is belangrijk, het moet ook een functionele en ergonomische keuken zijn. Het moet gemakkelijk zijn om keukendeuren en keukenlades te openen. De meest functionele grepen zijn terug te vinden in onze uitgebreide collectie van comfort handgrepen. En natuurlijk is het ook mogelijk om zelf te ervaren welke greep het beste past bij jou. Kom gerust eens langs in een van onze winkels.

Luxe handgrepen

Ook in ons aanbod van luxe handgrepen bieden we tal van mogelijkheden voor jouw keuken. Van opleggrepen (semi-greeploos) tot luxe deurknoppen. Ook de kleuren en materialen van de grepen verschillen.

Greep

 

Design handgrepen

Wil je een strakke design keuken? Dan is ook de keuze voor handgrepen belangrijk. In ons aanbod grepen hebben we een selectie design handgrepen opgenomen. Zo kun je jouw keuken helemaal laten ontwerpen naar jouw stijl. 

Heb je de handgreep gevonden die je mooi vindt? Door op het hartje te klikken, kun je deze gemakkelijk toevoegen aan je moodboard. En wist je dat je dit moodboard gemakkelijk mee kunt sturen met je ontwerpafspraak in de winkel of kunt delen met vrienden en familie? Neem eens een kijkje in de online ontwerpstudio.

Moodboard maken  Ontwerpstudio

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?