GoedeStede en Bruynzeel Keukens

Met de huidige druk op de sociale woningmarkt, is het bij bouwen van woningen een belangrijk speerpunt. Daarnaast zet GoedeStede zich dagelijks in voor het woongenot van huurders. In het najaar van 2020 schreef GoedeStede een tender uit voor een langdurige samenwerking met een keukenleverancier. Bruynzeel Keukens won de tender en inmiddels is de samenwerking opgestart. Bruynzeel Keukens vroeg GoedeStede naar hun keuzes en speerpunten. 

GoedeStede logo


Een prettige kennismaking

De afgelopen jaren heeft GoedeStede al kennis mogen maken met Bruynzeel Keukens als projectleverancier. De woningstichting werkte samen met verschillende leveranciers voor haar projecten. Om in de toekomst nog resultaatgerichter te kunnen werken, koos GoedeStede ervoor een tender uit te schrijven voor een langdurige samenwerking. Uitgangspunten hierbij waren dat het een professionele leverancier moest zijn met een kwalitatief goed product. Efficiënte logistiek en een klantvriendelijke houding naar bewoners waren daarnaast belangrijke speerpunten. Denk hierbij ook aan extra kleurkeuzes en de mogelijkheid tot het uitbreiden van de keuken.

GoedeStede kantoor


Onafhankelijke beoordeling

Maar liefst tien beoordelaars keken onafhankelijk van elkaar naar de verschillende inzendingen. Bruynzeel Keukens voldeed aan de door GoedeStede gestelde criteria voor een keukenleverancier. Op digitale wijze ten tijde van Covid-19 wist Bruynzeel Keukens op een persoonlijke manier haar werkwijze over te brengen. De moeilijke keuze was na wikken en wegen gemaakt en GoedeStede besliste om komende jaren de samenwerking met Bruynzeel Keukens aan te gaan. 

Samen verbeterstappen maken

Bruynzeel Keukens gaat voor GoedeStede aan de slag met alle nieuwe projecten op het gebied van nieuwbouw, groot onderhoud, planmatig onderhoud, dagelijks onderhoud en mutatie. Daarbij zal zij keukens ontwerpen waarbij het kookplezier en gemak voor bewoners van sociale huurwoningen centraal staan. 

Zowel Bruynzeel Keukens als GoedeStede kijken uit naar een duurzame samenwerking waarin we samen verbeterstappen maken. 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?