Fabrieksfilm

In 1937 al produceerden wij de eerste oplossing voor het keukenvraagstuk. Als eerste in Nederland. Nog steeds maken we keukens die mooi, functioneel en betaalbaar zijn. Degelijke keukens, echte Hollandse kwaliteit. We maken functionele ontwerpen en produceren deze zelf, in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij jou een gegarandeerde kwaliteit bieden. Wij zijn voortdurend actief om de productie zo duurzaam mogelijk te maken. Als eerste en enige keukenfabrikant in Europa produceren wij al onze keukens CO2 neutraal in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom.

De nieuwe fabrieksfilm van Bruynzeel Keukens laat zien hoe wij met de nieuwste technologieën onze kwaliteitskeukens produceren. Niet alleen duurzaamheid staat daarbij centraal, maar ook onze mensen. Zij zijn de motor achter ons succes.

Neem een kijkje!

Geïnteresseerd in ons bedrijf en diensten? Of geïnteresseerd in een bezoek aan onze fabriek? Neem contact op met één van onze accountmanagers!

Accountmanager 

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?