Bruynzeel keukens voor de Schermerhoek

Samen met Team ERAflats verbetert Havensteder 504 sociale huurwoningen in de Schermerhoek in Capelle aan den IJssel. Team Eraflats is een samenwerking tussen Era Contour en Smits Vastgoedzorg.

De woningen worden duurzamer en comfortabeler om in te wonen. De buitenkant van het gebouw krijgt een flinke opfrisser en de entree een moderne uitstraling. De Schermerhoek in Capelle aan den IJssel is ruim 50 jaar geleden gebouwd en toe aan vernieuwing. Om de verbeteringen aan de woningen door te trekken worden de woningen waar nodig voorzien van een duurzame Bruynzeel keuken. Zo zijn de keukens gecertificeerd met Milieukeur en geproduceerd van FSC® plaatmateriaal.

Bruynzeel Keukens voor de Schermerhoek

Bruynzeel Keukens en Team Era flats
Bruynzeel Keukens kent een lange samenwerking met Team Era flats. Zo zijn een aantal jaar geleden, ook in Capelle a/d IJssel 350 Bruynzeel keukens geplaatst, en in een project in Rotterdam 365 keukens.
Onze keukens zijn niet alleen duurzaam en functioneel, maar dragen ook bij aan de esthetiek en kwaliteit van de woningen in deze projecten. De positieve feedback van bewoners en het feit dat onze keukens een integraal onderdeel zijn geworden van de leefomgeving, versterken onze samenwerking.

Meer weten over onze duurzame keukens en ambities?

Meer lezen
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?