Bruynzeel Keukens en Studio16 interiors

Bruynzeel Keukens werkt al enige tijd samen met Studio16 interiors. Studio16 interiors is opgericht door interieurarchitect Githa Hogewoning. Deze interieurarchitect tilt een project naar een hoger niveau. Omdat zij vanuit de interieurarchitectuur in het totaalplaatje wil doordringen tot de kern, buigt zij zich over alle elementen waaraan vanuit het interieur behoefte is. 

Voor de keukens neemt Githa haar klanten graag mee naar Bruynzeel Keukens waar ze aan de slag gaan met een keukenontwerp en worden alle verschillende materialen uitgezocht. Bij Bruynzeel Keukens geloven we in de kracht van samenwerking en het creëren van mooie en functionele keukens. In onze samenwerking met Studio16 Interiors delen we onze visie en streven we beide naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Bruynzeel Keukens en Studio16 interiors
Over Studio16 interiors
Studio16 interiors is opgericht door interieurarchitect Githa Hogewoning, die haar passie voor interieur al op jonge leeftijd heeft ontdekt. Haar inmiddels jarenlange ervaring en vakkennis zorgen ervoor dat zij op veel vlakken inzetbaar is. Interieurs, keukens, badkamers of zelfs maatwerk. Alles draait om de natuurlijke balans tussen kleuren, materialen en vormen.

Ze streeft ernaar om een goed concept te ontwikkelen die past bij de gebruiker. Rust, warmte en functionaliteit zijn de kernwaarden. Met haar achtergrond als Interieurarchitect geeft ze graag structuur aan het proces. Van concept tot en met de kleinste details.

Op zoek naar een partner op het gebied van keukens? Neem contact op met een van onze accountmanagers 

Neem contact op

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?