preload

Win een kinderkeuken!

Jong geleerd is oud gedaan. Speciaal voor de allerkleinsten geven we een echte Bruynzeel kinderkeuken weg. Haal een kleurplaat op in onze winkel in Leiderdorp of download hem hier. Kleur de hem in de winkel of thuis in en lever hem in bij onze winkel in Leiderdorp. Alle kleurplaten krijgen een mooi plaatsje in onze winkel. De meest originele kleurplaat wordt beloond met een de echte Bruynzeel kinderkeuken.

kinderkeuken Leiderdorp


Deze actie loopt van 19 september 2020 t/m 18 oktober 2020. De winnaar wordt op 22 oktober 2020 op de hoogte gebracht. 

Actievoorwaarden

Win een keuken!

Onze winkel in Leiderdorp is geopend! In deze compleet vernieuwde winkel vind je volop woon- en keukeninspiratie. Om de opening feestelijk te vieren, maak je nu kans op een keuken ter waar de van €7.500,-. Wil je weten hoe je kans maakt? Lees dan snel verder!

Win een keuken

Over Bruynzeel Keukens Leiderdorp

In Leiderdorp vind je een geheel vernieuwde Bruynzeel winkel die niet alleen keukeninspiratie, maar ook wooninspiratie biedt. In de ontwerpstudio ontwerp je in een mum van tijd jouw eigen keuken in 3D. Natuurlijk kun je alle materialen ook bekijken, voelen en ervaren. Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom voor een heerlijke kop koffie of thee in ons koffiehuis. 

Meer weten over de vernieuwde retailformule van Bruynzeel Keukens? Klik dan hier.

 

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.