preload

Win een kinderkeuken!

Win een kinderkeuken! Kinderkeuken

Jong geleerd is oud gedaan. Speciaal voor de allerkleinsten geven we een mooie kinderkeuken weg t.w.v. €450,-! Haal een kleurplaat op in onze winkel in Bergen op Zoom of download hem hier. Kleur de kleurplaat in en lever hem in bij onze winkel in Bergen op Zoom. De kleurplaten krijgen een mooi plaatsje in onze winkel. De meest originele kleurplaat wordt beloond met een heuse Bruynzeel kinderkeuken.

Deze actie loopt van 7 september 2019 t/m 6 oktober 2019. De winnaar wordt uiterlijk dinsdag 8 oktober 2019 op de hoogte gebracht via een e-mail. De kinderkeuken betreft een showroommodel. 

Actievoorwaarden

Win een keuken!Sticker

Onze pilotstore in Bergen op Zoom is geopend! In deze nieuwe Bruynzeel winkel vind je volop woon- en keukeninspiratie. En helemaal leuk: je maakt nu kans op een keuken ter waarde van €7.500,- ! Wil je weten hoe je kans maakt? Lees dan snel verder! 

Win een keuken

Over de Bruynzeel pilotstore in Bergen op Zoom

De nieuwe winkel in Bergen op Zoom is de allereerste winkel in Nederland die ontworpen en ingericht is volgens de nieuwe retailformule van Bruynzeel Keukens. De winkel biedt niet alleen volop keukeninspiratie, maar ook wooninspiratie. Daarnaast ontwerp je in de ontwerpstudio in een mum van tijd jouw eigen keuken in 3D. En natuurlijk kun je alle materialen bekijken, voelen en ervaren. Meer weten over de pilotstore? Klik dan hier

Kom gezellig langs!

Bruynzeel Keukens
Van Konijnenburgweg 25
4611 HK Bergen op Zoom 

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×