preload

Pallas Kashmir

Op zoek naar een mooie hoogglans keuken, maar in een bijzondere uitvoering. Dan is dit echt een keuken voor jou. De Pallas keukendeur is een hoogglans keukendeur. Door de uitvoering in de kleur kashmir krijg je echt de uitstraling van een luxe keuken en heb je een hoogglans keuken die net weer even anders dan anders is. 

In deze opstelling is de Pallas Kashmir een ruime hoekkeuken met een hoge kastenwand aan de andere zijde van de keuken. Door te kiezen voor een hoekkeuken in combinatie met een kastenwand, creëer je erg veel ruimte in de keuken. Bij het ontwerpen van de keuken is rekening gehouden met functionaliteit: wanneer je aan de slag gaat met koken, zul ja dan ook de ideale looplijn ervaren. 

De keuken kent bijzondere details. Zo zijn de bovenkasten glaskasten met rookglas. Zowel aan de binnen als aan de buitenzijde van deze kast vind je een mooie houtaccent. Ook de hoge kastenwand is aan de zijkant afgewerkt met rookglazenkasten: een ontzettend mooie en opvallend detail in het aanzicht van jouw keuken. Ze zijn tevens voorzien van een tip on sluiting. 

Naast het rookglas, komt het zwarte accent ook op andere plaatsen terug in de keuken. Zo is de handgreep van de keuken antraciet geborsteld en is de keuken voorzien van een zwarte apparatuurset. 

Het keukenblad is van kunststof en 38 mm dik. Het blad is uitgevoerd in de tint cosmic. 

Het is een keukenontwerp dat binnen diverse interieurs en stijlen past. Combineer het met tinten die passen bij jouw stijl. In het huidige ontwerp hebben we gekozen voor donkergouden tegeltjes, waardoor de keuken nog meer een blikvanger in het interieur wordt. 

Benieuwd naar meer keukeninspiratie? Vraag ons gratis inspiratiemagazine Smaak aan. 
 

Beschikbaar in de volgende kleuren

Pallas - IJswit

Pallas - IJswit

Pallas - Wit

Pallas - Wit

Pallas - Crème Vanille

Pallas - Crème Vanille

Pallas - Magnolia

Pallas - Magnolia

Pallas - Kashmir

Pallas - Kashmir

Pallas - Zand

Pallas - Zand

Pallas - Leem

Pallas - Leem

Pallas - Taupe

Pallas - Taupe

Pallas - Tin

Pallas - Tin

Pallas Kashmir in detail

Combi oven van Pelgrim

Combi oven van Pelgrim

Voorraadkast

Voorraadkast

Kast met rookglas

Kast met rookglas

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.