Keuken Pallas Kashmir - voorraadkast
Laat je vrijblijvend adviseren

Pallas kashmir

  • Verkrijgbaar in iedere opstelling
  • In meerdere kleuren beschikbaar
  • Kies de apparatuur en accessoires die bij jou passen
Laat je vrijblijvend adviseren

Op zoek naar een moderne hoogglans keuken, maar in een bijzondere uitvoering. Dan is dit echt een keuken voor jou. De Pallas keukendeur is een hoogglans keukendeur. Door de uitvoering van de lage kasten in de kleur kashmir en de hoge kasten in de kleur Atlas zilver eiken krijg je echt de uitstraling van een luxe keuken en heb je een hoogglans keuken die net weer even anders dan anders is. 

In deze opstelling is de Pallas Kashmir een ruime hoekkeuken met een hoge kastenwand aan de andere zijde van de keuken. Door te kiezen voor een hoekkeuken in combinatie met een kastenwand, creëer je erg veel ruimte in de keuken. Bij het ontwerpen van de keuken is rekening gehouden met functionaliteit: wanneer je aan de slag gaat met koken, zul je dan ook de ideale looplijn ervaren door de indeling volgens de vijf keukenzones

De keuken kent bijzondere details. Zo zijn de bovenkasten glaskasten met rookglas. Zowel aan de binnen als aan de buitenzijde van deze kast vind je een mooie houtaccent. Ook de hoge kastenwand is aan de zijkant afgewerkt met rookglazenkasten: een ontzettend mooie en opvallend detail in het aanzicht van jouw keuken. Ze zijn tevens voorzien van een tip on sluiting. 

Naast het rookglas, komt het zwarte accent ook op andere plaatsen terug in de keuken. Zo is de handgreep van de keuken antraciet geborsteld en is de keuken voorzien van een zwarte apparatuurset. 

Het keukenblad is van kunststof en 38 mm dik. Het blad is uitgevoerd in de tint cosmic. 

Het is een keukenontwerp dat binnen diverse interieurs en stijlen past. Combineer het met tinten die passen bij jouw stijl. In het huidige ontwerp hebben we gekozen voor donkergouden tegeltjes, waardoor de keuken nog meer een blikvanger in het interieur wordt. 

Benieuwd naar meer keukeninspiratie? Bekijk hier het inspiratieboek

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken Ijswit

Ijswit

Keuken Wit

Wit

Keuken Creme vanille

Creme vanille

Keuken Kristalgrijs

Kristalgrijs

Keuken Zink

Zink

Keuken Kashmir

Kashmir

Keuken Leem

Leem

Keuken Grafiet

Grafiet

Keuken Leisteen

Leisteen

Pallas kashmir in detail

Keuken Combi oven van Pelgrim

Combi oven van Pelgrim

Keuken Voorraadkast

Voorraadkast

Keuken Kast met rookglas

Kast met rookglas

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.