Kookplaten

Het gemak van inductiekoken

Geen merk is zo met inductiekoken verbonden als Siemens. Al meer dan 20 jaar lopen we voorop met innovatieve technologieën en bedieningsconcepten. Inductiekoken biedt behoorlijk wat voordelen. Zo is inductiekoken razendsnel en kunt u de kookzones nauwkeurig instellen.

Kookplaat Siemens


freeInduction: één groot oppervlak voor extra groot kookplezier

De freeInductionkookplaat heeft één volledig kookoppervlak, zo plaatst u pannen op ieder deel van de kookplaat. Voor maximale flexibiliteit. De freeInductionkookplaten zijn verkrijgbaar in 80 en 90 cm in zowel een vlak geïntegreerde als met blackSteel zijprofielen afgewerkte variant. 

Het 90 cm model van de freeInduction kookplaat is voorzien van activeLight. Met activeLight wordt middels gekleurde lichtlijsten precies aangegeven wat de kookplaat doet, bijvoorbeeld welk gedeelte van de kookplaat in gebruik is of wanneer de kookSensor wordt gebruikt. Koken was nog niet eerder zo intuïtief.

Kookplaat Siemens


 

Zelf een keuken ontwerpen? Dat kan! Met onze online Keukenplanner kun je jouw eigen 3D keuken ontwerpen. Probeer het nu!

Naar de Keukenplanner

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 
 

Klik hier om terug te gaan naar Siemens

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.